abbia napisał(a):
za chwilę będzie śmiesznie jak kolega Pro-Digger zacznie Ci udowadniać, że on żadnych sygnałów nie pomija ;)
innych zrzuca na margines a sam chodzi jak całkowity amator
nie ma szukania bez słuchawek
no ale wszystko przed Tobą Pro-D ;)
Przy tych ustawieniach gdzie audio jest na 5 nie poznasz czy głęboko czy płytko po dźwięku ,każdy sygnał jest głośny różnica głębokości i tonacji jest zatarta ,chyba ktoś tutaj nie zna podstaw i nie wie o czym pisze .Po to są ustawienia żeby z nich korzystać i dopasować pod siebie a nie kopiować ustawienia innych powielane stereotypy że bez słuchawek się nie da idzie wsadzić między bajki ,może i tak jest ale nie w tym wykrywaczu bo po prostu nie da się nie usłyszeć koloru ,porostu się nie da,gdy mamy podciągnięte audio. Nie jestem specjalistą ,ale od amatora odróżnia mnie to że rozumiem się z moim wykrywaczem i wiem o czym piszę ,a kto pomija sygnały to sobie sam teraz odpowiedz ,ja ze swoich wyników jestem zadowolony, udowadniać nie mam zamiaru nic nikomu, poza tym moja wypowiedź była do określonych ustawień tutaj podanych ,jak chodzisz na takich nastawach na słuchawkach to powodzenia :-) przy okazji odradzam innym ,reasumując każdy pomija niektóre sygnały ,dlatego warto czesać teren na różnych programach szybkich potem głebokich itd ,na kilka sposobów ,dlatego się mówi że nie ma miejscówek do końca przeszukanych ,i to się sprawdza, odnasząc się do postów powyżej chodząc całe dnie przy 30-40 stopni i osobiście nie zanotowałem różnicy.