FDJ napisał(a):
to na ch..... pisać, że magnesem ? skoro przydał się tylko jako holownik ? Szkoda ja i tak się nie zrażam bo widziałem dna różnych zbiorników i nie wszystkie mają tendencje do zamulania.
Szkoda zes sie dal przekabacic Kennemu na ta Stalowa bo bysmy wiecej tych helmow wydlubali ;) .Mial bys tez okazje, konstruktywnie zrazic sie do tego magnesu tak jak i ja to uczynilem :sciana
Jezeli chodzi o tendencje do zamulania to uwazam ze kazdy maly i nieduzy staw ma takie wlasnie tendencje. Nadzieja na ten sport tkwi moim zdaniem raczej w jeziorach mazurskich co zamierzam potwierdzic lub obalic na wiosne :) .Nadzieja moze tez byc w zbiornikach o kamienistym podlozu............Moze Czarne, Adriatyk....ALE W ZYCIU NIE UWIERZE JUZ W STAWY PO TYM COM ZOBACZYL :skromny
Pytasz mnie moj drogi FDJ-cie po ch..... pisac ze magnesem :) Mianowicie po to ze magnesem zaczynalismy a skonczylismy wiadomo jak. Piszac ze magnesem da rade zamierzalem podniesc zainteresowanie tematem poprzez mocny optymistyczny start nieuchronnie zmierzajacy lotem koszacym do pesymistycznego finalu. Pesymistycznego z lekkimi akcentami optymistycznym oczywiscie poniewaz co prawda magnesem sie nia dalo ale szpadlem sie dalo :),
Wszystko to mialo na celu ogloszenie mojego "eksperymentu" ktorego wynik jednoznacznie pokazal ze lowic magnesem w stawie to jak szukac z wylaczonym wykrywaczem.
Pozdrawiam ....Udanego magnesikowania :)
Zuzka
To ja wisze, dyndam na tym sznurku jakims a ty mnie topic chcesz :drap
Ale za to teraz Kenny juz po nocach spac nie bedzie :)
Od Superstefana dowiedzial sie jak daleko to miejsce jest od naszej bazy ,teraz od ciebie dostal opis gospodarza :666 ....
A gdyby tak do Stalowej nie ciagnal to by wiedzial :666
Konsos
Magnes ten wspanialy stanowi wlasnosc Superstefana ktory nabyl go droga kupna w tym samym sklepie co i FDJ. Sklep ow znajduje sie w Borzecinie pod Warszawa .Ale wazniejsza niz dobry magnes jest dobra lina ;)