Teraz jest poniedziałek, 30 marca 2026, 21:34

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 18 marca 2006, 18:59 
Poczciwy Otto

Właśnie wróciłem z pola bitwy pod Pątnowem z 1760.
Byłem z kumplem, wykrywką się dzieliliśmy. Ja znalazłem jedną ładną kulkę muszkietową i pocisk chyba od flaka 20 mm (Zakopałem).
Kumpel wykopał stary scyzoryk i 2 kule muszkietowe ale totalnie zdezelowane, jakby walnęły w kamień.
Śniegu sporo, nieraz za kostki ale ziemia miękka jak masło. Tylko sporo fałszywych sygnałów było.
Poza tym woda w butach ale było fajnie. Las ładnie wyglądał. Do tego wszędzie sarny. A na koniec uciekł nam ostatni autobus i trzeba było stopa łapać :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 19 marca 2006, 01:00 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

wroclaw gdzie niegdzie da sie wbbic szpadla ziemia jak maslo ale miejscami wciaz twarda jak beton tam gdzie byla woda a nie ma lod siega 50cm ..

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 20 marca 2006, 19:28 
Chorąży
Chorąży

Dziś rozpoczełem sezon , chodziłem obok trasy A2 , sól sypana na droge zrobiła swoje , około 7-8 metrów od asfaltu zero sniegu a ziemia mięka jak masło . Tylko ludzie przejeżdzający samochodami patrzyli na mnie jak na kretyna a co niektórzy nawet trąbili ale co tam , jak to mówi moja żona : ,, głupota zaspokojona ,, :wq . Wyszła mi tylko jedna monetka , łuska od mośka i mega ilości śmieci . Przedstawiam foto grosika , troszke słabej jakości ale grosik niepowycierany i z ładną patynką .

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 20 marca 2006, 22:08 
Generał Broni
Generał Broni

Czy to nie piękne? Taki śliczny grosiaczek :1 Czekał tam na Ciebie około 170 lat. To cudowne uczucie podnosić coś takiego. Gratuluję i pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 marca 2006, 00:16 
Porucznik
Porucznik

Na Śląsku na razie kicha.... , śniegu w cholerę , bardzo wolno schodzi. :(
Zauważyłem u siebie "lekką depresję bezwykopkową" ;) - w efekcie wyglancowałem wykrywacz - ale co dalej :que
Pozdrawiam
Natan

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 marca 2006, 11:10 
Poczciwy Otto

Już wiosna :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 marca 2006, 11:26 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

W Brzegu też powoli znika biały syf. W końcu ktoś spalił Marzene i puścił z wodą :) Wiosna wiosna .... :jump :piwo

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 marca 2006, 11:39 
Poczciwy Otto

U nas słońce świeci jak w środku lata a na niebie (Przynajmniej z mojego okna :666 ) nie widać ani jednej chmurki :jump
Śniegu też już za wiele nie ma. Tylko zimno dalej :(
Chyba dzisiaj wsiadam sobie na skuter i robie tourne po miejscówkach. Bez sprzętu, tak tylko żeby obejrzeć. Kopać będe na weekend :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 marca 2006, 15:12 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

tydzien temu Jarema tez tak swiecilo i co. sniegu kupa dalej byla. ale dzisiaj widac po chodnikach jak woda plynie :D. do soboty chyba juz go nie bedzie :D . wiosna, wiosna... :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 21 marca 2006, 23:28 
Kapitan Petersen

Witam

Z przyjemnością donoszę, że w poniedziałek (20 marca) rozpocząłem tegoroczny sezon. Kilka kilometrów od granic Krakowa, na południowym zalesionym stoku dało się kopać, choć na stokach o innej wystawie jeszcze sporo śniegu. Było cieplutko i słonecznie, kopałbym tak parę dni z rzędu ale moja religia i etatowe zatrudnienie na to nie pozwalają...

Sądząc z efektów pierwszego wypadu, wróżba na ten rok jest dla mnie taka, że będzie to sezon głównie monetkowy z niewielką domieszką biżuterii, za to prawie zupełnie bez śmieci... ;)

:pa

Test

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: .
PostNapisane: sobota, 25 marca 2006, 01:26 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

aaa

Ostatnio edytowano wtorek, 11 listopada 2008, 21:58 przez DarekD, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 25 marca 2006, 14:17 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

A ja miałem dziś jechać, ale najpierw rozwalił mi się mebel :wq i musiałem go skręcać, potem padł mi zasilacz :wq w kompie i trzeba było do serwisu bo komp na gwarancji a teraz jest 13.12 i za godzinę ide do arbajtu na zwaj zmianę. :wq

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 25 marca 2006, 14:25 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

a ja bede o 14.30 dzisiaj jechal. Troszke kropi cos sie boje o jabla. plecak mam full z zapakowanym sprzetem. :) . gumowce i jazda mozna po blocie :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 25 marca 2006, 14:45 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Ja dziś trochę zaspałem więc dopiero jutro wyskocze pogrzebać po wrześniowych i listopadowych lasach.
Pogoda jest bardzo ładna, słoneczko świeci, śniegu coraz mniej a na termometrze mam +10 C :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 25 marca 2006, 19:29 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

niech was nie zmyli sloneczko i temp 15 C !!! wlasnie wrocilem. rozpadało sie. dobra zakrylem elektronike zeby nie zalalo. kapalo kapalo mokry jestem . Same smieci znalazlem. malo ladzilem bo plecak ciezki byl :P . ziemia dalej twarda !! najciekawsze piski a jak kopie to twarda ze sie odechciewac chcialo. chcialem sie dostac do starego "tunelu" ale gruz i ziemia byla tak zamarznieta ze wejsc ni diabla sie nie dalo :/ . moze do poniedzialku sie polepszy. bo zamierzam znowu pojechac :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 109 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]