Teraz jest piątek, 16 stycznia 2026, 22:10

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Do debila co łaził w Warszawie/Białołęka Dworska
PostNapisane: czwartek, 1 września 2005, 21:06 
Porucznik
Porucznik

Mam nadzieję że czasami zaglądasz na te forum ,nie obchodzi mnie czy jesteś użytkownikiem tego forum czy wpadasz tu okazjonalnie.
Dla mnie jesteś skończonym kretynem ,wykopałeś niewypał z całym zapalnikiem który mógł wybuchnąć ponieważ został wystrzelony i niewybuchł,zostawiłeś to na widoku mógł to znaleźć jakiś dzieciak ponieważ spacerują tam rodziny.
Byłem tam dzisiaj i widziałem twoją wspaniałą działalność kilkadziesiąt dołów,dołków ,i wielkich jam ,wykopałeś baranie piecyk zrobiłeś dół 3 na 2 metry o głębokości 1,70 co najmniej i pozostawiłeś jak już miałeś siłe wyciągnąć ten piecyk na powierzchnię to trzeba było ten dół zakopać.
Ale przetrawie te doły ,będę tam wpadał od czasu do czasu i niedajboże że spotkam któregoś i zauważę podobną sytuację bez ogródek wulgaryzm ci ten pocisk w zęby. :mad: :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq
Pozdrawiam.
:mg:

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Do debila co łaził w Warszawie/Białołęka Dworska
PostNapisane: czwartek, 1 września 2005, 21:14 
Moderator
Moderator

czekson napisał(a):
Mam nadzieję że czasami zaglądasz na te forum ,nie obchodzi mnie czy jesteś użytkownikiem tego forum czy wpadasz tu okazjonalnie.
Dla mnie jesteś skończonym kretynem ,wykopałeś niewypał z całym zapalnikiem który mógł wybuchnąć ponieważ został wystrzelony i niewybuchł,zostawiłeś to na widoku mógł to znaleźć jakiś dzieciak ponieważ spacerują tam rodziny.
Byłem tam dzisiaj i widziałem twoją wspaniałą działalność kilkadziesiąt dołów,dołków ,i wielkich jam ,wykopałeś baranie piecyk zrobiłeś dół 3 na 2 metry o głębokości 1,70 co najmniej i pozostawiłeś jak już miałeś siłe wyciągnąć ten piecyk na powierzchnię to trzeba było ten dół zakopać.
Ale przetrawie te doły ,będę tam wpadał od czasu do czasu i niedajboże że spotkam któregoś i zauważę podobną sytuację bez ogródek <i>wulgaryzm</i>ę ci ten pocisk w zęby. :mad: :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq :wq
Pozdrawiam.
:mg:

brawo czekson! Bez niewypałów, ale kopniak w dupę należy się także gnojkowi, który łaził niedawno po polach wilanowskich :wq

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 września 2005, 23:07 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
powiem tak w naszym spoleczenstwie jest 1 % DEBILI , kiedys wykrywek bylo mniej to i rzadziej sie spotykalo efekty bytowania DEBILA na jakims terenie
na DEBILA nie ma rady on zyje w blogiej nieswiadomosci ze jest DEBILEM i nigdy do niego nie dotrze ze cos jest nie tak z nim, jedyna nadzieja ze sami sie jakos wyeliminuja ze spoleczenstwa, moze dzieki tym niewypalom ???

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 1 września 2005, 23:51 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Procent debili jest niestety wyższy. Co najmniej 10-ciu krotnie. I nie ma się co łudzić - zawsze będą. Tylko dlaczego musza się zajmowac takim hobby ?

Mogliby siedziec przed TV i oglądać polsat, albo "ciao darwin" w TVN. No nie ?

proscan

PS
Debile niestety mają duże pole rażenia. Niedawno rozerwło jakieś wiejskie dzieciaki (kilkulatki) co znalazły niewypały w lesie. Debil - poszukiwacz wykopał i zostawił ?

A iluż to debili zabiło niewinne osoby na drogach ? A ile to debilnych ustaw powstało ? A ilu debili nabrało się na magistra prezia i mamy go teraz wszyscy ? Itd.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: debile
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 09:01 
Sierżant
Sierżant

Na terenie Kostrzyna a szczególnie w rejonie stalagu ostatnie czasy zglądają także osoby o znikomym stopniu inteligencji. Las wygląda jak po ostrzale artleryjskim. Około dwóch tygodni temu jakiś mądry w Mościczkach wykopał i zostwił pocisk artyleryjski...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 10:05 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Witam, nie chce nic mowic, ale chyba wiem kto to zrobil. Ostatnio (wczoraj) nawet chwalil sie, ze cos podobnego znalazl w tych rejonach. Nie bede wieszal psow na nim dopoki sie nie upewnie.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 12:21 
Plutonowy
Plutonowy

To już jest dosłownie istna plaga kretynów! Ostatnio pojawili się i w mojej okolicy, oprócz wielkich dziór w ziemi pozostawili po sobie cały śmietnik w tym zużyte baterie, puszki, butelki itp. Jak to zobaczyłem to myślałem że szlag mnie błąd ortograficzny!!! trafi :wq :wq :wq . A taka fajna miejscówka po karczmie była... Jak dorwę któregoś na gorącym, jak przy.pier.dole saperką w pusty łeb to się kretynowi kopać odechce! Ehh, co za ludzie...

Może bym się tak nie zapienił gdyby nie te wulgaryzm kapsle i na dodatek rozsypane grosiaki :wq normalnie szczyt chamstwa.

Ostatnio edytowano piątek, 2 września 2005, 19:39 przez Argonauta, łącznie edytowano 2 razy

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 14:09 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Jakby wszyscy którzy zostawiają dołki i doly byli debilami to zobaczcie czy:
Wojska pozostawiając okopy nie zasypało ich, co za tym idzie widzicie gdzie byli i znajdujecie dużo fantów.
Okopy dla czołgów itp tez nie zasypali i wiadomo gdzie byli i gdzie warto szukac.

Ale sie z wami zgodze, jesli taki dolek bedzie nie zasypany troche trawa podrosnie to idzie sobie poszukiwacz z saperka i wykrywka przez to pole dolkow i wpada do jednego. Efekt --> Zlamana noga w kolanie i wykrywacz :wq . Moze sie zdazyc wiele podobnych rzeczy :P

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 18:14 
Major
Major

...... dobre :jump MHz Twój tok rozumowania powalił mnie na kolana :jump nigdy w ten sposób nie podchodziłem do sprawy .
widac mozna i tak :666

Romulus

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 21:10 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

No co takie mi coś wpadło akurat do głowy :) Tez tak może być wiec co :? :)))))))

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 21:31 
Weteran
Weteran

Zostawcie go, chłopak ma 15 lat, jest młody i ...... :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 września 2005, 21:34 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

No a kto nie ma 15 lat tu na forum ? :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 5 września 2005, 17:16 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Mirek,mam nadzieję że aluzja odnośnie pól wilanowskich to nie do mnie.Ja byłem kilka razy na tym terenie i jakiejś ogromnej ilości dołów nie widziałem(sam swoje zakopywałem oczywiście).No chyba że to inna okolica(ja chodziłem dookoła tych nowych osiedli)Ale swoją drogą jeśli to ta okolica to gościu musiał mieć niezłą krzepę,bo ziemia tam zbrylona prawie na kamień i wykopanie często 5cm jest niemożliwe bez koparki.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 5 września 2005, 18:03 
Podporucznik
Podporucznik

Witam
Czekson -twój temat,twoje zbulwersowanie ,ma podstawy , tylko czy nie uważasz że tacy, w ogóle nie wchodzą na naszą stronkę?,
Gdyby tak było to dosyć mieli by ,konkretnych wskazówek oraz tematów x-razy poruszanych :że w razie spodkania kogoś z Poszukiwaczyskarbów tu zrzeszonych, włosy by mu się zjeżyły)))
Nakrzyczałeś (inni również) "trochę mięsa"-poleciało i co to zmieni?.
Napisałeś również swoje spostrzeżenie do innych stowarzyszeń? takich jak: Odkrywca,Oblicza Historii, stowarzyszenie miłośników fortyfikacji,czy innych? pobratnich nam zrzeszeń?
Poza tym , wiadomo że "złomiarze" "również" pisze się przez "ż" - błąd ortograficzny!!! często sięgają po wykrywacz -aby i tacy zrozumieli, musiałbyś na złomowiskach porozwieszać ulotki ,tylko czy by coś pomogły to inna sprawa.
Ja też nie pozwoliłem , jak mi krety ogródek demolowali, ale do tych była inna mowa. :za

pozdrawiam
johnny40

Ostatnio edytowano środa, 7 września 2005, 20:03 przez johnny40, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 5 września 2005, 21:08 
Moderator
Moderator

kawon30 napisał(a):
Mirek,mam nadzieję że aluzja odnośnie pól wilanowskich to nie do mnie.Ja byłem kilka razy na tym terenie i jakiejś ogromnej ilości dołów nie widziałem(sam swoje zakopywałem oczywiście).No chyba że to inna okolica(ja chodziłem dookoła tych nowych osiedli)Ale swoją drogą jeśli to ta okolica to gościu musiał mieć niezłą krzepę,bo ziemia tam zbrylona prawie na kamień i wykopanie często 5cm jest niemożliwe bez koparki.

jaka twarda ziemia? piaseczek-- ja chodzilem głownie po nieuzytkach miedzy parkiem natolinskim a nowymi blokami. co Ci tam wychodziło? daj znać na PW

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]