|
GRATULACJE... Ja swoim pakuję od 2 m-cy z dużą częstotliwością i nigdy nie odniosłem wrażenia, że wypadam gorzej od Kolegów z Cylopami, Geoscanami i innymi. Oststnio nawet po wypowiedzi Pana Arkadiusza (producenta) na forum, po odpowiednim ustawieniu dyskryminy jestem w stanie rozróżniać kolor od małych śmieci ze stali. Na ten przykład guziczek z alu daje zdecydowany sygnał nawet przy 20 - 30 cm a podobna gabarytowa stal siedzi cicho i milczy. Przyznam, że trzeba było trochę się przyzwyczaić ale warto (mniej się kopie). Koega Norbi z Loctansem idzie na łatwiznę bo ma sprzęcik w wyższej półki ale nie słuchajcie Go przy decyzji o wyborze. Każdy przyzna że 500 zł brzmi lepiej niż 1000 zł. Ja tam jestem zadowolony nawet ta wyśmiewana sygnalizacja stanu baterii się przydaje. Ludzie pisali że takie piski za każdym razem przy włączeniu mogą wkurzać, ale to wypowiedź skner co przed kopaniem dla oszczędzania baterii wyłączają wykrywkę :-)
<BR>Żadna oszczędność zaręczam. Sam nigdy nie wyłączayłem swojego sprzęciku podczas kopania a baterie są w stanie idealnym do dnia dzisiejszego. Mogę dodać, żę z grupy która kopie razem ze mną ja mam największy procent trafień dla monet. Ciekawe czemu bo kopiemy zawsze razem w tych samych miejscach? Pozdrawiam i polecam [addsig]
|