Teraz jest wtorek, 30 czerwca 2026, 00:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 13 maja 2005, 13:16 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Ciacho, na zlocie z pewnością będzie wiecej egemplarzy solarisa - seryjnych a nie jak to ująłeś - "przygotowany pod zlot". Ponadto uważam że większość Twoich argumentów jest "tendencyjna" i ja to odbieram jako lobbing jakiejś konkurencyjnej w stosunku do Rutusa firmy. Sposób prowadzeia dyskusji jest irytujący. Od ponad miesiąca mam solarisa i generalnie jestem zadowolony - jest kilka rzeczy które mi sie do końca nie podobają ale mój cel został osiągnięty - znajduje różne ciekawe rzeczy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 13 maja 2005, 13:20 
Główny Administrator
Główny Administrator

Nie można, bo zawsze jakiś mądrala ma coś do zanegowania i w dupie ma to, że ktoś gwarantuje dane osiągi. Takich mądrali jest tu niestety sporo i z czystej niczym nie skrępowanej zawiści bezkarnie na tym forum piszą co im ślina na język przyniesie.
Nie mam osobiście "rutusa" kilka razy pożyczałem go z braku swojego wykrywacza i uważam, że cena-jakość przemawia za tym wyrobem.

Pozdrawiam FDJ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 13 maja 2005, 18:40 
"Spammerus maximus"

Oto moje zdanie na temat Rutusa FIRST + i pewnie Solarisa też bo wiele się on nie różni od pierwszego.
Osobiście średnio mi się podoba, ale:
- jest skuteczny
- stosunkowo tani
- nieźle identyfikuje monetki
- zasięg nienajgorszy
- Obsługa posprzedażna lepiej niż wzorowa.
Nie podoba mi się to że nie można nim "zamiatać" tak szybko jak souvereignem bo gubi głębsze sygnały, nie można odczepić elektroniki, kłopotliwa wymiana baterii...
Chodząc równolegle zawsze znajduję więcej fantów od osób z RUTUSEM ale właśnie RUTUS FIRST na "moim" przekopanym poletku wyciągnął rzymską monetkę którą ja musiałem ominąć.
Porównując go do ACE'ów robi się mu krzywdę a cena podobna.
Pozdrawiam
HAns
PS POza tym po co się kłócimy. Każdy ma taki sprzęt na jaki go stać i jaki lubi.
Czego więcej od niego wymagać?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Rutus Solaris
PostNapisane: czwartek, 2 czerwca 2005, 22:59 
Weteran
Weteran

jms-bytom napisał(a):
Pomomo ze juz niby mam dosc dlugo Solarisa-dopiero drugi raz z nim w terenie-wiec pytanie do tych ktorzy uzywaja go dluzej, zasugerowalo mi sie po poscie "mix w whitesach" co Wy sadzicie o tym trybie w Rutusie?
Czy widzicie jakies roznice w zasiegach?Dyskryminacji?

Witam

Może jednak ktoś coś napisze i będzie miał szczęście być niezbluzganym i nieodesłanym do wyszukiwarki, dzięki której znajduje się info o manipulacjach oszustwach itd. Słowem nic na temat.

Może być też na priva.

pzdr 111

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:03 
Generał Broni
Generał Broni

To fakt.Po co kogoś odsyłac do wyszukiwarki jak wtedy kiesy pisano te posty to użytkowników solarisa jeszcze nie było(prawie :) )ja Ci niestety nie pomogę ale sam jestem ciekaw jak sprzet spisuje się w terenie

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]