Teraz jest niedziela, 28 czerwca 2026, 22:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 6 lipca 2005, 22:14 
"Spammerus maximus"

RobertsW napisał(a):
Też wtrącę parę słów.
Lato 2004 pierwsza wykrywka wykonana własnoręcznie PI projektu Stuarda,pózniej jakieś modyfikacje programowe w sofcie itp,wkręciłem sie w to hobby,zakupiłem Rutusa Ultrę(najciekawsze fanty nim znalazłem) no i apetyt rośnie w miarę jedzenia :) ,wiosna 2005 Garrett Ace 250,pózniej GTP1350.Wspólne wyprawy z kolegą od MB Saveregin wcale mnie nie powaliły na kolana i wcalę nie twierdzę ,ze jest lepszy od Garretta a ergonomia tego pierwszego stawia wiele do życzenia zwłaszcza gdy elektronika jest pod łokciem,masakra coś ustawić zwłaszcza ,ze jestem leworęczny.Następnym wykrywaczem bedzie tez sprzet ze stajni Garretta pewnie jakieś GTI,no chyba,ze XP.
Pozdrawiam

Każdy ma swoje preferencje i upodobania i taki też sprzęt lubi. Ja miałem GTI 2500 przez rok i dla mnie to "przereklamowany syf", wolę Sovereigna a że ciężki, cóż nie po to jestem mężczyzną bym jęczał że ciężko. Przynajmniej mam na wykopkach namiastkę siłowni.:)
A o "jakości" wykrywki nie świadczą trafienia bo nie raz zdarzyło się że ktoś ze słabszą wykrywką trafiał lepsze fanty. Dla mnie Ultra II to bardzo dobry sprzęt ze średniej-niższej półki wart każdej złotówki na niego wydanej.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 7 lipca 2005, 01:19 
Kapitan
Kapitan

RobertsW --> a nie sądzisz, że przy takiej rotacji wykrywek nie zdążyłeś każdej z nich dogłębnie poznać? Może lepiej pobiegać dłużej z jedną?

Co do monet i Ultry - mam model First Plus i na tej podstawie sądzę, że to wykrywacz znacznie bardziej przeznaczony na monetki niż na militarkę. Po prostu doskonale czuje kolorową drobnicę - głęboko i precyzyjnie. Czy Ultra może być aż tak inna?

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]