Teraz jest wtorek, 30 czerwca 2026, 00:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 15 stycznia 2006, 23:52 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Szczerze mówiąc produkty firmy loctans były do bani :n przestarzała konstrukcja i po jednym sezonie miałem dosyć :cry: NEO3 przesiadłem się na HS3 ale ja szukałem militaria :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 16 stycznia 2006, 01:22 
Generał Broni
Generał Broni

Hmm, wiadomo że każdy swoje pochwali (no prawie każdy ;) ), ale ja znam przynajmniej jeszcze jedną osobę bardzo zadowoloną np. z loctansa. Sam nie narzekam, choć nastawienie jest raczej na kolorową drobnicę. Biegamy razem z kolegą który ma rutusa firsta i żadnej różnicy nie widać (przynajmniej in minus), a wykrywka jest lżejsza i bardziej ergonomiczna, no i posiada też tryb statyczny. Na militarce byłem chyba z raz i po godzinie miałem już puszke na pocisk p-lot więc nie jest tak źle. Nie będe tu nikogo do niczego przekonywał ale nie zgadzam się że jest jakoby tragicznie z loctansem.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 21 stycznia 2006, 11:02 
Szeregowy
Szeregowy

A ja mam Neo3 i nie narzekam, bardzo fajnie działa, dwie baterie 9V starczają na bardzo długo, dyskryminacja tonowa mi się podoba i dość szybko się nauczyłem jak się nią posługiwać, a konstrukcja jest bardzo lekka i można ją szybko rozłożyć na części. Trwałość też wydaje mi się w porządku. Miałem okazję chodzić z kolegami którzy używają Bartków, HS-3 i ostatnio Ultry i widzę że wszytkie są do siebie podobne, a trafienia zależą głonie od szczęścia i umiejętności operatora:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 21 stycznia 2006, 18:06 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Jeśli na monetki do 1000 to ACE-miałem i ACE I U2

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 24 stycznia 2006, 22:24 
Szeregowy
Szeregowy

mam loctansa, ale troszke zaczal szwankowac, cos tam juz nie laczy tak jak dawniej. model to neo3, nigdy na niego nie narzekalem, ale postanowilem kupic cos innego na drobnice. udalo mi sie niedawno kupic na allegro scope 770 za 202,5 pln :)))) po dokonaniu wstepnych pomiarow i porownaniu sprzetow stwierdzam, ze jednak wygrywa bezapelacyjnie cscope.
Wychodzi wiec na to ze markowy sprzet pomimo, ze starawy jest nadal lepszy, moze dlatego, ze nad scopem pracowalo 10 osob a nad neo tylko 1? :)
moj neo sprawdzil sie, przezyl 2 sezony, ale czas na zmiany :)
ps. gdyby ktos potrzebowal lekko szwankujacy neo i ma dryg elektroniczny to polecam :)
pozdr!

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]