Teraz jest poniedziałek, 6 lipca 2026, 02:32

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 13 kwietnia 2006, 16:42 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

troszku z deczka nie stać mnie na x50 i x70 prosze was o wrazenia x30 i jesli bya mozliwośc to razem z muszkieterkiem pozdro chłopaki dzieki za wpisy

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 kwietnia 2006, 10:29 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

i jak nikt z was nie pomyka po polu z x30??? jezeli tak mało osób posiada te dwie wykrywki to moze powiedzcie cos o innych detektorach z tej samej półki rywalizujących z muszkieterkiem i x30 chciałbym byc zadowolony z zakupu i zdaje sie na waszą wiedzę o detektorach no ludzie pomóżcie!

pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 kwietnia 2006, 11:56 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Witam!

Przecież dostałeś już mnóstwo rad :( Czytaj trochę uważniej.. Jeśli chodzi o Muszkieterka, to w tej chwili sprzedaje go nasz kolega z forum z bardzo ciekawym zestawem :1
Z innych w tej cenie zostaje ci Cibola i np. Solaris.. Pierwsza wykrywka jest lekka, łatwa i przyjemna a druga to już kawałek profesjonalnego i uniwersalnego sprzętu.. Poczytaj sobie o tych wykrywaczach i ewentualnie sprecyzuj swoje pytania. Nikt za Ciebie nie może dokonać wyboru :666

Pozdrawiam

VW

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 kwietnia 2006, 14:35 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

no dobra van wordenie jakbys mógł to daj mi na priv namiar na naszego kolegę od muszkieterka jakbyś mógł to powiedz krótko który lepszy muszkieter czy x30

pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 kwietnia 2006, 14:51 
Specjalista
Specjalista

hammerstein-słomku - odpowiedz mi na jedno frapujące mnie pytanie. Przy czym nie jest to jakaś zgryźliwość czy inna wrogość wobec ciebie (nie żywię żadnych wrogich uczuć do Ciebie, jedynie zniecierpliwienie). Co takiego, co najwyraźniej Cię spotkało, sprawiło, że z takim ukierunkowaniem wybrałeś firmę Minelab z pośród co najmniej 8 innych na rynku a co za tym idzie, czemu akurat wybrałeś te dwa modele do porównania wśród kilkudziesięciu innych? Z jednej strony niby prosisz o jakiś dodatkowe opinie, ale to już w zupełnej ostateczności, gdy wszyscy pozostali przestali zaglądać do Twojego tematu, poza tym wydajesz się zupełnie nie zauważać, o czym wspomniał Van, rad i opinii na temat innych wykrywaczy. Jeśli to jest Twój sposób do kupienia najlepszego dla siebie wykrywacza, to możesz być pewny, że po zakupieniu któregokolwiek z nich będziesz tak samo zadowolony lub zawiedziony jak byś kupił drugi z nich. Van już pisał Ci, który jest jego zdaniem lepszy, również pisał jakie inne wykrywacze są dobre. Lepiej przemyśl sprawę i zastanów się o co naprawdę chcesz zapytać bo decyzji za Ciebie i tak nikt nie podejmie.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 kwietnia 2006, 18:45 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

po pierwsze polski przedstawiciel firmy minelab potrafi jakoś dokładniej opisac w/w produkty niz np polski przedstawiciel firmy tesoro.
po drugie duzo osób mówi dobrze od tych detektorach
po trzecie minelabki sa najładniejsze :luv
po czwarte najfajniejsza ofertę jaką znam ma tylko firma vikink
po piate skonczyły mi sie pomysły %)

no to biore x-terre30

pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 kwietnia 2006, 19:06 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

a ta technologia vflex jest lepsza od vcl? jak wleze w okopy pierwszo i drugowojenne to takie moneciaki tez wykryja cos ciekawego? są tez u mnie ruiny zamku krzyżackiego tam tez można połazić łaziłem juz z kilkoma wykrywaczami chyba 4 rózne miaem już w łapie ale to było tak dawno ze nie pamietam wszystkich nazw modeli jeden t był c-scope taki zielono biały a drugi to bounty hunter i zachwalali je ich własciciele ze hej :) była u mnie spora jednostka niemiecka i kilka obozów jenieckich : dla aliantów oraz dla reszty no i przez pewien czas obóz koncentracyjny jest kilka bunkrów dodam ze koło mojego miasta zaczyna sie wał pomorski i pewnie kilka fantów z tej ziemi wyjdzie

TERAZ GŁOWNE PYTANIE KTO Z WAS MA X-TERRĘ 30 ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 15 kwietnia 2006, 10:15 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

widac nikt nie ma x-30.

a cibola ma lepsze osiagi od muszkietera? czułość czy dyskryminację? w czym ona jest lepsza od muszkieta? chodzi mi o elektronike a nie o rzeczy takie jak wygodły podłokietnik czy waga czy to ze sie składa do plecaka

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]