Teraz jest środa, 1 lipca 2026, 10:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 czerwca 2006, 12:17 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Janku, gdzie napisalem, ze Musketeer jest zly ? :666
Napisalem jedynie, ze gdybym inwestowal w sprzet kwote 2000 zl, nie kupilbym tego detektora. Sam "przerabialem" ten przedzial cenowy i sam kupilem Musketeera (za 1499zl). Gdybym raz jeszcze dokonywal wyboru, kupilbym inny wykrywacz.... a juz na pewno, jesli dysponowalbym takimi pieniedzmi.

Ostatnio edytowano sobota, 3 czerwca 2006, 13:31 przez slawekdoman, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 czerwca 2006, 12:32 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

no to predzej niz za tydzien bede posiadaczem minelaba :P

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 10 czerwca 2006, 10:43 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

witam ponownie
własnie wróciłem z warszawy i jestem posiadaczem XT30 :P mimo ze jestem chory to na 15 minut wyszedłem przed dom zobaczyc jak sie sprawdza i jest bardzo fajnie :) mam tylko pytanie do znawców dlaczego srebro sygnalizuje wzorcem 24 a nie np 40? przecież te pod 40 to złoto srebro i inne nieferro o co chodzi z tym srebrem?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 10 czerwca 2006, 16:58 
Specjalista
Specjalista

Złoto na pewno nie będzie pod 40 ;) Złoto, zwłaszcza małe i drobne będzie sygnalizowane na granicy z żelazem. Nie wiem jak to dokładnie w X30 jest, ale często złoto jest sygnalizowane jako minusowe liczby, czyli żelazo. To oczywiście zależy jeszcze do mineralizacji gruntu, wielkości i ułożenia przedmiotu, etc. Co do srebra nie będę się wypowiadał. Krótka piłka, jak idziesz szukać na pole to kop wszystko dodatnie, chyba, że zacznie wychodzić Ci konkretny rodzaj śmiecia o powtarzalnym numerze na ekranie, wtedy powoli i nieśmiało możesz zaczynać omijać takie fanty, ale i tak tylko wtedy gdy czasu mało.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 10 czerwca 2006, 17:33 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

aha spoko co wam powiem to wam powiem ale wam powiem ze ta identyfikacja wizualna to fajna i nawet przydatna sprawa chodziłem z tym wykrywaczem w polu juz jakas łuseczka i inne duperelki ale ten ekranik to wcale nie taki nieprzydatny bajer wiecej o tym sprzecie za tydzien bo wtedy beedzie juz ostra jazda :P

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 11 czerwca 2006, 00:15 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

nie mogłem sie powstrzymac i jeszcze raz wylazłem w eter z minelabkiem znalazłem jakies tam łuski i ładna plombownice na razie cała zardzewiała ale zobacze co da sie z nią zrobić - ciekawe jakie ma napisy na kamykach?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 14 czerwca 2006, 21:33 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

coraz bardzie podoba mi sie mój sprzecik bardzo pieknie rozróznia śmieci od fajnych fantów lecz zastanawia mnie jedno dlaczego złom identyfikuje na dyskryminacji jak metal kolorowy np srebro????

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 15 czerwca 2006, 16:15 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

elo znow o poszukiwanaiach znalazłem kilka gozcow polskich jakis orzełek cynkowy bez korony zalatuje koncem wojny ale nie jet to kosciuszkowski potem monete z 49 (5gr) odznake tag der arbeit :P a co do wytrzymałosci detektora to on wcale nie jest taki skromny ostro mozna machac nim w trawie wyskiej i innych chaszczach i nic mu sie nie stanie mocna to konstrukcja
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]