Teraz jest sobota, 2 maja 2026, 19:19

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 27 listopada 2007, 14:49 
Chorąży
Chorąży

Witam!
bez tej głupiej rurki nie da się szukać..

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 7 grudnia 2007, 16:19 
Kapitan
Kapitan

Cytuj:
Zmuszony byłem nabyć nową rurkę za 300zł
Nie wiem skad taka informacja-gdybys dobrze poszukal to kupilbys sobie 4 takie rurki bo dzisiaj dostalem oficjalna odpowiedz z firmy talcomp
Cytuj:
cena wymienionej przez Pana rurki do detektora typu GTI 2500 wynosi - 76,25 zł bruttto

A co do rurki to najlepiej ja dorobic samemu z lepszego materialu bo co z tego ze rurka zostanie wymieniona jak za pol roku znowu peknie?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 7 grudnia 2007, 17:13 
Generał Broni
Generał Broni

@reglass
Fakt że to jest nieporozumienie że za takie pieniądze dają bubel i wiedząc o tym nic nie robią :n
Oczywiście chodzi mi tutaj o postępowanie po skończonej gwarancji - ludziska zostają na lodzie :(

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 8 grudnia 2007, 21:26 
Kapitan
Kapitan

To prawda-gwarancja trwa tylko 2 lata a pozniej trzeba kupowac we wlasnym zakresie-garrett "po prostu" piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! powinien zafundowac wszystkim uzytkownikom wymiane fabrycznych rurek na nowe wykonane z lepszego materialu-wtedy moznaby powiedziec ze firma jest naprawde solidna a tak to garret szalu nie robi-i tak dobrze ze uznaje reklamacje w przypadku pekniecia rurki bo jakby nie bylo jest to uszkodzenie mechaniczne-nie z winy klienta lecz producenta ale i tak nie musza tego wymieniac.NIe ma co narzekac-trzeba sobie radzic.Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 9 grudnia 2007, 03:58 
Kapral
Kapral

no ladnie powiadasz RADZIC pojade kilkaset kilometruw i niech mi peknie ta rurka i co??juz sie zastanawiam nad nowom wykry...

pozd.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 10 grudnia 2007, 14:41 
Szeregowy
Szeregowy

CONRADO napisał(a):
Cytuj:
Zmuszony byłem nabyć nową rurkę za 300zł
Nie wiem skad taka informacja-gdybys dobrze poszukal to kupilbys sobie 4 takie rurki bo dzisiaj dostalem oficjalna odpowiedz z firmy talcomp
Cytuj:
cena wymienionej przez Pana rurki do detektora typu GTI 2500 wynosi - 76,25 zł bruttto

A co do rurki to najlepiej ja dorobic samemu z lepszego materialu bo co z tego ze rurka zostanie wymieniona jak za pol roku znowu peknie?

Cena 300zł w firmie VIKING. Sam ją kupowałem razem z podłokietnikiem i kabelkiem.
Dorobić z lepszego materiału, chyba, że z rurki stalowej 1/2 cala;`, innego materiału nie widzę.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 10 grudnia 2007, 17:07 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

najlepiej zrobić samemu w firmie zajmującej sie instalacjami,za flaszkę wygną na giętarce,pospawaja i dopasuja i bedzie jak nowa tyle ze bardziej wytrzymała.a reasumując to zeczywiscie niewypał,zeby dac 3tyś. za wykrywke i zeby sie tak sama od siebie uszkadzała... ??? te otwory które sie tam znajduja dodatkowo osłabiają cała konstrukcje,powinno sie to jakoś inaczej skonstruowac???

ale to pytanie do producenta ...

powinni jakies testy robic na dłuższe uzytkowanie i sprawdzac jak sie zachowuje materiał po dłuższym uzytkowaniu??? czy dochodzi do zmeczenia materiału??

ale to sam producent powinien juz zadbac
:que :que :que :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 11 grudnia 2007, 20:13 
Kapitan
Kapitan

Cytuj:
że z rurki stalowej 1/2 cala;`, innego materiału nie widzę.
Strzal w dziesiatke-wlasnie dorobilem z takiej rurki i naprawde jej waga w moim przypadku nie ma znaczenia-powiedzialbym ze wykrywacz teraz jeszcze lepiej lezy w reku.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]