Teraz jest piątek, 1 maja 2026, 15:59

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 23 września 2004, 20:19 
Major
Major

Chciałem się tylko pochwalić moim nowym nabytkiem a skończyło się na ostrym strzelaniu na poziomie kwatermistrzowskim. Nie mogę się jednak wypowiedzieć na temat racji którejkolwiek ze stron chociażby na temat wielobiegunowości filtrów, czy stabilizacji kwarcem generatorów, gdyż do elektroniki mi daleko- to tak jakbym mówił elektronikowi o alidadzie, ortodromie, kompensatorach dwuosiowych czy też innych zagwozdkach sprzętowych mijego fachu ( tzn. geodezji). Ale przeczytałem to z ciekawością. :ang :zdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 23 września 2004, 21:16 
Major
Major

I tu Cię Ziboli MAM! Właśnie na pół etetu dymam przy mapie cyfrowej w swoim starostwie powiatowym. Wszystko chodzi na platforme Microstation. Nie czuj się dobity, ale gdy wracam do siebie to w fundamencie mojego prywatnego domu mam także zainstalowany reper oraz punkt osnowy. :jump życie jest czasem nieprzewidywalne. Pozdrawiam wszystkich geodetów poszukiwaczy.
Mrand

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 17 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]