Teraz jest sobota, 2 maja 2026, 18:17

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 27 października 2004, 23:51 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

kiedys mialem tez taki problem,chadzlem sobie z hs3 i po kolejnej wyprwie gdy znalazłem góre odłamkow,łusek mosina i pps powiedziałem dość
!!!Nawet tez zastanawiałem sie z kupnem Garretta choc tanszego.I wtedy doszedlem do jednego wniosku po umeszczeniu podeobnch postow,nikt wprost nie powie ci co masz kupic!Ja kupiłem co kupiłem i jestem zadowolony/Bacchus wie o co chodzi/.
Co do samego szukania,moze nie ma rożnicy w samym znajdowaniu fantu jak opisaliscie.Moze te same fanty mozna błąd ortograficzny!!! ma być "znaleźć" wykrywaczem za 1000zł i za 5000zł,zle roznice zobaczysz gdy wybierzesz sie w teren bardzo zasmiecony!!!Wiem co pisze,ile trzeba sie nakopac przy wykrywaczu za 1000zł,i jak szlag człowieka trafia gdy kolejny raz wykopie jakis badziew.A gdy masz wykrywacz moze drogi ale wybrany do twoich potrzeb i oczekiwan,to idziesz na spacer,i kopiesz wtedy gdy jest cos warte zrobienia przysiadu.Ale to juz wiesz,Proponuje okreslic swoje potrzeby,oczekiwania,ilosc bajerow,dodac kwote jaka chcesz przeznaczyc i kolo sie zawezi do kilku wykrywaczy ,i wybrac ten wlasciwy,a wtedy po pierwszej wyprawie bedziesz sam wiedzial czy dobrze wybrałes,bo decyzje zakupu sam podejmiesz.A powtarzam kolejny raz,nikt nie powie ci jaki, bo zawsze znajda sie zwolennicy i przeciwnicy tego czy tamtego wykrywacza,no i tacy co tylko cos widzieli i maja wiele do powiedzenia.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: detektor, jaki wybrać
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 10:31 
Generał Broni
Generał Broni

loraks1 napisał(a):
witajcie , w gre wchodzi sumka max do 3500, przeznaczenie to monetki i militaria, ale raczej drobne kolorki......,
loraks

Ponieważ lubię jak mi stawiają pifko to doradze Ci coś innego. Za te pieniądze kupisz bez problemu używanego lekko Eksplorera XS.

Nic tak wspaniale nie chodzi na militaria i monetki. Miałem i zamieniłem na explorera II ale w gruncie rzeczy niewielka różnica - poza ceną.
Kup to co Ci mówię a przy każdej okazji będziesz stawiał browar za radę - zobaczysz....

pozdro
:ang

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 17:49 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

Taaa... Albo XS, albo dorzuci 200 zl i Compass XP Pro...
Albo jakis Garrett moze? Albo White´s? Ach... ale sie w tym kapitalizmie porobilo... Czlowiek nie wie, co wybierac ;)

P.S.: Compass ma ten plus, ze jest wyjatkowo latwy w obsludze

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 18:02 
Generał Broni
Generał Broni

proponuje zrobić skromne zawody: zakopujemy cośtam i kto w krótszym czasie wszystko wykopie a przede wszystkim w ogóle namierzy.... ja z explorerem II i kto chce z czym chce. Stawiam 6-ciopak Tyskiego na stwkę..... Miejsce - W-wa lub okolice

:fon

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 20:04 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Ja stawiam 6-pak Heinekena. Miejsce - Kraków i okolice, bo do Warszawy mi nie po drodze.
jankos

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 20:49 
Generał Broni
Generał Broni

Mi do krakowa nie po drodze ale przy jakimś zlocie rozwiążemy ten problem...
Stawka wyrównana....
Z tym, że jeśli by mi się udało wygrać to wolę Tyskie. Dobre bo Polskie.....

:zdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 października 2004, 21:53 
Porucznik
Porucznik

no i po sprawie kupilem tejona, sadze ze jak sie go naucze to stane z wami w szranki, z tym ze ani do wawy ani krakowa mi nie po drodze...
no i moze jakies rady jesli chodzi o tejona...nie krepujcie sie piszcie
na razie od razu brakuje mi w nim regulacji glosnosci glosnika, na razie zalatwilem to tasma klejaca :)

pozdrowka

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]