peterpan napisał(a):
Leszel napisał(a):
Że tez sie wam chce tak bawić w jakies modyfikacje, jak by nie mozna było uzyc pierwszych lepszych sluchawek ze sklepu z elektronika (+przejściówka) i nosić je na szyi/w kieszeni/przyczepione taśmą do wykrywacza...
nosiłem oryginalne słuchawki w ten sposób, ale chciałem poprawić estetykę i nie mieć nic "dyndającego" co by mi przeszkadzało. Teraz kanarka odkładam i nie zastanawiam się gdzie słuchawki a gdzie kabel od nich. Poza tym byle słuchawki nie pójdą, trzeba ingerować w wtyk JACK, bo Garrett ma wyjścia słuchawek nie sygnał/masa tylko sygnał/sygnał.
Ja tam w nic nie ingerowałem i wszystkie sześć rodzajów słuchawek jakie mam w domu (roznych firm i wielkości, jedne nawet chińskie za 7 zł, jeszcze inne z pojedyncza słuchawką) działało z kanarkiem bez problemu przez przejściówke. Co do dyndania to masz troche racji, ale i temu idzie zapobiedz poprzez, jak wczesniej pisalem, przyklejenie ich do wykrywacza. Moze pięknie to to nie wyglada ale i tak wychodze z załozenia ze mało kto bedzie patrzyl na estetyke mojego sprzetu...