Teraz jest czwartek, 25 czerwca 2026, 20:37

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 5 stycznia 2005, 03:37 
Moderator
Moderator

Ja jeszcze nie widzialem..ale zdradze wam nieoficjalnie ze cena ma byc nizsza od Plusa...wiec warto zbierac.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 5 stycznia 2005, 23:30 
Generał Broni
Generał Broni

Tylko której ceny Plusa, tej starej, czy tej ostatniej obniżonej już, po wprowadzeniu ultry- bo różnica jest kolosalna :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 6 stycznia 2005, 14:57 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

witam!
Co do cen to raczej za szybko mówić cokolwiek. W każdym razie będą bardzo rozsądne.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 14 stycznia 2005, 14:35 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Ale robi się ciepełko koło tej nówki... Sam zaczynam rozważać zakup tego urządzenie ;) Popatrzymy na produkt finalny..

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 15 stycznia 2005, 19:31 
Kapral
Kapral

To wiadomo kiedy będzie w sprzedaży ten nowy rutus?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: re: pietrucha
PostNapisane: wtorek, 8 marca 2005, 18:13 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

może sie zdarzyć że ktoś przegapi najgłosniejszą premierę krajowego wykrywacza w tym roku czyli Rutusa Solarisa
informuję iż pojawił się na rynku ( w moim wydaniu nikt mi nie zarzuci że to forma reklamy ;) )
wątek na odkrywcy sie rozwija http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=153797&id_forum=1

a ponieważ nikt na żadnym niezależnym forum ( z obawy przed admin'ami zapewne ;) ) nie bada opinii publicznej, więc na naszym firmowym forum pozwalam sobie na parę uwag i ankietę nt Rutusa Solarisa
http://www.garrett.pl/hobby/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=124

mam nadzieję że odciążenie moderatorów forum ps jest im na rękę i nie ocenzurują np linków tego postu :)

darz dół!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: re: pietrucha
PostNapisane: wtorek, 8 marca 2005, 18:42 
Podpułkownik
Podpułkownik

Cytuj:
może sie zdarzyć że ktoś przegapi najgłosniejszą premierę krajowego wykrywacza w tym roku czyli Rutusa Solarisa
informuję iż pojawił się na rynku ( w moim wydaniu nikt mi nie zarzuci że to forma reklamy ;) )
wątek na odkrywcy sie rozwija http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=153797&id_forum=1

Ja stronię od osobistych wycieczek ale tym razem sobie pofolguję. Panie Tomaszu jest Pan żałosny.

Cytuj:
a ponieważ nikt na żadnym niezależnym forum ( z obawy przed admin'ami zapewne ;) ) nie bada opinii publicznej, więc na naszym firmowym forum pozwalam sobie na parę uwag i ankietę nt Rutusa Solarisa
http://www.garrett.pl/hobby/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=124

Z całą pewnością forum firmowe Garretta jest najlepszym miejscem do zamieszczania "obiektywnych" ankiet na temat Rutusa.
Tylko proszę nie przypisywać mi pośpiesznie sympatyzowania z Rutusem. Właśnie staram się być bezstronny.

Cytuj:
mam nadzieję że odciążenie moderatorów forum ps jest im na rękę i nie ocenzurują np linków tego postu :)

Też mam taką nadzieję. Nie wystawił Pan sobie ani tutaj ani tam chlubnej cenzurki.

Cytuj:
darz dół!

A propos: Czy wie Pan kto jest jest autorem i rozpropagował pozdrowienie, którego tak chętnie Pan używa?

Cytuj:
sukces ma wielu ojców, a porażka jest sierotą

Święta racja. Najlepiej Pan zrobi przestawiając się na handel Coca-Colą. Sukces jeszcze większy niż w przypadku Garretta. W obu przypadkach Pański udział w tym sukcesie będzie taki sam, czyli ŻADEN.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: re: sylur
PostNapisane: wtorek, 8 marca 2005, 19:38 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

ad 1: bez komentarza

ad 2: moim zdaniem np. ps też byłoby właściwsze, z tym jednak zastrzeżeniem że każda jedna wypowiedz producenta lub dealera jest tutaj postrzegana jako forma reklamy, brak miejsca dla kwatermistrzów na otwartą reklamę oznacza, iż wszystkie te niegodne próby przekazania informacji o produktach, cenach, miejscach sprzedaży są stale na "cenzurowanym". stąd decyzja iż jest to miejsce równie dobre jak każde inne, jeśli rutus wprowadzi podobna ankietę u siebie na stronie z całą pewnością nasza zawieszę lub zlikwiduję. Brak możliwości lokowania na ps banerów (wyłączność jednego dealera) w mojej ocenie jest żałosna.

ad 3: moje intencje nie są z gatunku "Polak kocha Polaka" czyli rozmowy z siekierą. Doceniam to co Arek Rutyna robi i dałem temu wyraz również bezpośrednio (może to potwierdzic jesli zechce). Wielu użytkowników tego i innych forum wyraża swoje opinie nt tego czy tamtego detektora bez jego znajomości i kalkulowania kosztów ich wypowiedzi. Moja opinia nt polskich produktów jest stale ta sama - maja być coraz lepsze i moje wypowiedzi tu i tam sa tego niezakłamanym przejawem. Imputowanie iż jest inaczej jest żałosne.

ad 4: darz dół; nie wiem kto jest autorem tego zawołania (bądź inaczej nie jestem pewny) jak i zapewne 90% użytkowników tego forum ( z całym szacunkiem), mam nadzieję że nas oświecisz

ad 5: mój wkład w budowanie marki Garrett w Polsce jest już historycznym faktem (setki wykrywaczy security, i pokaźna/rosnąca ilość hobby) 1999-do nadal. jaki będzie w przyszłości ocenią klienci i nasz księgowy.

z wyrazami szacunku dla wszystkich user'ów forum ps

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: re: sylur
PostNapisane: wtorek, 8 marca 2005, 21:45 
Podpułkownik
Podpułkownik

Prowadzenie dialogu z Panem (zwłaszcza w tym tonie) uważam za bezcelowe tym nie mniej wykażę absurdalność Pańskich argumentów na dwóch przykładach.

Cytuj:
stąd decyzja iż jest to miejsce równie dobre jak każde inne, jeśli rutus wprowadzi podobna ankietę u siebie na stronie z całą pewnością nasza zawieszę lub zlikwiduję

Czy widział Pan na stronie Garretta ankiety dotyczące White'sa, Fisher'a MineLaba? To może niech Pan się wzoruje w pełni na swoim idolu również w dziedzinie kultury prowadzenia interesów.

Cytuj:
ad 5: mój wkład w budowanie marki Garrett w Polsce jest już historycznym faktem (setki wykrywaczy security, i pokaźna/rosnąca ilość hobby) 1999-do nadal. jaki będzie w przyszłości ocenią klienci i nasz księgowy.

Dwa pytania:
1) Czy Garrett bez Pana dałby sobie radę w Polsce?
2) Czy Pan bez Garretta miewałby się równie dobrze?

Niech więc Pan nie przecenia swojej roli w "budowaniu marki Garrett w Polsce", zwłaszcza jeżeli głos decydujący ma Pański księgowy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 8 marca 2005, 22:41 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Witam!
Spokojnie.
Czytałem wypowiedzi Pana Tomasza zarówno na "o" jak i tutaj. Moim zdaniem są maksymalnie jak na te okoliczności obiektywne.
Język i forma wypowiedzi są oczywiscie dyplomatyczne - ale treść odbieram pozytywnie.
Na pewno wypowiedź ta jest pozbawiona bełkotu mającego na celu mieszanie z błotem mojej wiedzy i pracy i jednoczesne promowanie sprzętu "jedynie słusznego".
Minusy mojego wykrywacza ( wygląd ), które opisuje Pan Tomasz są mi znane i się z nimi zgadzam - nacisk był położony na inne cechy.

W każdym razie na dzień dzisiejszy nie widzę problemu.

pozdrawiam .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 8 marca 2005, 22:52 
Moderator
Moderator

No nie juz kur..starczy tych utarczek.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 8 marca 2005, 23:38 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Ja tylko w temacie "darz dół".

Autorem zawołania jest Pan Sławek, właściel firmy Loctans, produkującej wykrywacze.

Nazwisko pominąłem, bo nie wiem czy sobie życzy aby je tutaj zamieszczać.

:pa :za

proscan

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: re:
PostNapisane: środa, 9 marca 2005, 00:28 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

do arka: ciesze sie ze przeczytałes i rozumiesz to obiektywnie, nt dopracowania design'u wierze ze przyjdzie na to czas
swoja droga ciekaw jestem jaka nazwe bedzie nosil kolejny model...

do piotra: zawsze mozna liczyc na gruntowna wiedze

do sylura: milczenie (chociaz nie: księgowych wywalam ich jak mnie znudzą)

pozdrawiam i wiosennie zycze - wiecej luzu ;)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]