Teraz jest poniedziałek, 29 czerwca 2026, 08:29

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 17 stycznia 2005, 16:49 
Administrator Honorowy
Administrator Honorowy

RUTUS napisał(a):
Jak bedzie gotowy to wszystko pojawi się na mojej stronie www.

I tam też niech zaglądają zainteresowani. Od dłuższego czasu non-stop są dyskusje nt. wykrywacza, którego nawet jeszcze nie ma... Jaki to on świetny i "w ogóle" piszemy oddzielnie!!! - błąd ortograficzny!!!... Naprawdę, całość powoli robi się niesmaczna - doszło do tego, że się niepotrzebnie kłócimy.

Użytkowników proszę o cierpliwość i jeśli mają pytania do RUTUSa, to niech je zadają bezpośrednio. RUTUS jest osobą miłą i sympatyczną i wydaje mi się, że chętnie odpowie na pytania. Ale na litość boską - niech co drugi post w tym forum nie będzie w kółko i tak samo na temat 2-3 modeli wykrywacza...

Wydaje mi się, że "afera" wzięła się właśnie ze zbytniej eksploatacji tego tematu. Prywatnie to ja też mam już przesyt - co pierwszy post w tym forum to "co wybrać", a co druga odpowiedź to "RF+" albo "Minelab". Nie dochodźmy do paranoidalnej sytuacji, kiedy będziemy pytać "co wybrać i dlaczego Rutusa...". Apel ten kieruję do użytkowników forum - wydaje się, że już wiele o Rutusie zostało napisane i naprawdę często wystarczy to przeczytać i nie zadawać po raz setny tego samego pytania.

Zdaję sobie sprawy z popularności wykrywaczy firmy Rutus w Polsce, jak również na tym forum. Świadczy o tym choćby długa lista użytkowników, którzy nie kryją też swojego zadowolenia. No i fajnie, życzę im dalszego zadowolenia i sukcesów na wykopkach, a Rutusowi gratuluję sukcesu, bo chyba tak to można nazwać. Sukcesów życzę również na przyszłość - dalszych, zaawansowanych konstrukcji i zadowolonych klientów. I tymi, naprawdę szczerymi życzeniami chcę zakończyć ten wątek, coby nie zrobiło się niemiło. A o nowym wykrywaczu pogadajmy jak on będzie, a nie teraz niepotrzebnie bijemy pianę i robimy reklamę.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]