Teraz jest czwartek, 14 sierpnia 2025, 04:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 października 2009, 00:46 
Specjalista
Specjalista

Armand napisał(a):
Nigdy na Proscana nie wylewałem pomyj, zawsze twierdziłem, że dzięki temu, że zachodnie wykrywacze psują się równie często, jak polskie, Proscan ma co robić :). I nikogo nie mam zamiaru o cokolwiek prosić, szczególnie po objawach "łaski" nieznanej mi osoby pod nazwą hajtman. I na temat testów, to na pewno nie będę rozmawiał z Tobą i na pewno nie Ty będziesz o tym decydował. I nie musisz stawać w jego wyimaginowanej obronie, Proscan i bez Twojego lizusostwa da sobie świetnie radę, nie musisz na konfliktować, my nie jesteśmy skonfliktowani, jak się Tobie wydaje i byś chciał. I bez Twojej zgody i łaski na testy Proscana na pewno nie umrę z głodu. Wybrałem Proscana, bo 99% uczestników for, ma wiele do powiedzenia, ale jak przyjdzie naprawdę napisać coś wartościowego na temat techniczny, to "kicha"
Jak koledzy widzą, na tym forum, pomimo moich usilnych starań nie da się rozmawiać na tematy techniczne. Każda techniczna rozmowa jest torpedowana przez elementy plebeizujące temat. I nie licz hajtman, że wciągniesz mnie w dalszą pyskówkę. Konfliktuj się ze swoją rodziną, dla mnie nie istniejesz.

ale pan porywczy się zrobił, z tej strony pana nie znałem ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 października 2009, 07:26 
Moderator
Moderator

Toteż ja, zacny i czcigodny Armandzie wskazałem ci tylko drogę,ścieżkę którą masz się udać,nie do mnie a, do Proscana i do niego się zwrócić o przeprowadzenie testów.,

Jakby tak o Armandach ukazał się artykuł w Odkrywcy
:( Ale by się działo.

Pozdrawiam Jura

P.s.I nie pluj się tak,bo złość piękności szkodzi. Co do "pomyj" to nie chce mi się szukaćw twoich postach. Ponieważ twoje nachalne posty o własnych wyrobach są powalające i żenujące.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 października 2009, 11:08 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Jak poprzednio:
Konfliktuj się ze swoją rodziną, dla mnie nie istniejesz.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 października 2009, 12:23 
Generał Broni
Generał Broni

Armand napisał(a):
[...]bo 99% uczestników for, ma wiele do powiedzenia, ale jak przyjdzie naprawdę napisać coś wartościowego na temat techniczny, to "kicha"
Jak koledzy widzą, na tym forum, pomimo moich usilnych starań nie da się rozmawiać na tematy techniczne. Każda techniczna rozmowa jest torpedowana przez elementy plebeizujące temat[...]

Kiedyś chciałem z Tobą porozmawiać na (jak to Określiłeś) "tematy techniczne" to Napisałeś mi m.in. tak:

Armand napisał(a):
[...] I naprawdę, nie jesteś dla mnie aż takim autorytetem, żeby odzierać mnie z twarzy, to wręcz brzmi śmiesznie.[...]

- Więc o czym i z kim Chciałbyś jeszcze rozmawiać... :nicnie

Dopóki Będziesz traktował każdego tak jak Traktujesz - dopóty sam Będziesz traktowany podobnie

Pzdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 października 2009, 16:55 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

FeRReR napisał(a):
Armand napisał(a):
Nigdy na Proscana nie wylewałem pomyj, zawsze twierdziłem, że dzięki temu, że zachodnie wykrywacze psują się równie często, jak polskie, Proscan ma co robić :). I nikogo nie mam zamiaru o cokolwiek prosić, szczególnie po objawach "łaski" nieznanej mi osoby pod nazwą hajtman. I na temat testów, to na pewno nie będę rozmawiał z Tobą i na pewno nie Ty będziesz o tym decydował. I nie musisz stawać w jego wyimaginowanej obronie, Proscan i bez Twojego lizusostwa da sobie świetnie radę, nie musisz na konfliktować, my nie jesteśmy skonfliktowani, jak się Tobie wydaje i byś chciał. I bez Twojej zgody i łaski na testy Proscana na pewno nie umrę z głodu. Wybrałem Proscana, bo 99% uczestników for, ma wiele do powiedzenia, ale jak przyjdzie naprawdę napisać coś wartościowego na temat techniczny, to "kicha"
Jak koledzy widzą, na tym forum, pomimo moich usilnych starań nie da się rozmawiać na tematy techniczne. Każda techniczna rozmowa jest torpedowana przez elementy plebeizujące temat. I nie licz hajtman, że wciągniesz mnie w dalszą pyskówkę. Konfliktuj się ze swoją rodziną, dla mnie nie istniejesz.

ale pan porywczy się zrobił, z tej strony pana nie znałem ;)

Zwieracze mu puszczają bo "sprzęt" zalega w magazynach i tyle

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 3 października 2009, 18:18 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Nie jestem zainteresowany prowadzeniem dialogu w operze mydlanej :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 4 października 2009, 20:15 
Główny Administrator
Główny Administrator

Niestety, ale jak zwykle w temacie o produktach firmy Armand, dyskusja kończy sie pyskówką.
To jak widac taka forumowa tradycja.
Nowy produkt Armanda wydaje się być ciekawy do momentu odpowiedzi p. Oksięciuka na pytania techniczne.
Nie wiem Panie Wojtku na co Pan liczy odpowiadając w ten sposób ?
Prosze postawić się po stronie ewentualnego klienta, który słyszy, że scalaki zaciera Pan przed... no własnie przed czym ?
Każdy średnio rozgarnięty elektronik na pierwszy rzut oka rozpozna co to za ustrojstwo.
Każdy producent chętnie dzieli sie nowinkami technicznymi jakie zastosowal w swoim produkcie.
Z wyjątkiem Pana :)
Osobiście uważam, że nie ma Pan pojęcia o własnych produktach i podejrzewam, że ktoś klepie to za Pana, bo nigdy nie przeczytałem ani nie usłyszałem ani jednego fachowego zdania z Pańskiej strony. Miałem okazje wielokrotnie rozmawiac z innymi polskimi producentami elektroniki i wykrywaczy. Język jakim sie posługują niczym nie przypomina Pańskich wypowiedzi.
Chcąc istnieć na rynku należy pogodzić się z klientami albo dac sobie spokój.
Prosze sobie również odpowiedzieć na pytanie ilu klientów do Pana wróciło wiążąc sie z firmą Armand na dłużej niż przewiduje to książka gwarancyjna ?
Na zakończenie proszę dyskutantów o nie zaniżanie poziomu dyskusji.
FDJ

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 4 października 2009, 23:37 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

FDJocie, operuję ogólnikami celowo, na pewno nie będę dzielił się z czytelnikami nazwami układów scalonych, nie jest to w interesie ekonomicznym firmy, Ci co się trochę znają, na pewno się domyślili. Pośrednio odpowiedziałem na zarzut prymitywizacyny o układ dwugeneratorowy. Nawet pytania są tendencyjne. Podzieliłem się wcześniej nowinkami technicznymi - w opisie produktu jest zawarta informacja, czym różni się od innych pinpointerów. Resztę Twoich wypowiedzi pozostawiam bez komentarza. Aby nie było pyskówek proszę Cię, reaguj na zaczepianie mnie od razu, np pokazana grafika jest niesmaczna, powiem wprost, to jest chamstwo, umieszczone w zagranicznym serwisie, abym nie mógł wyciągnąć konsekwencji prawnych przeciwko autorowi. Udajesz, że tego nie widzisz? Ja na Twoim miejscu bym to zdjął, chociażby z powodów estetycznych. Dlaczego oceniasz tylko mnie? Czemu zawsze solidaryzujesz się z kolegami forumowymi? Dlaczego to mnie piszesz, że odpowiadam "w ten sposób"? Wiesz dlaczego tylko na Twoim forum są pyskówki, bo wszyscy starzy uczestnicy tego forum wiedzą, że będziesz udawał greka, nie będziesz reagował. Jedną mądrą rzecz napisałeś w swoim poście: "Na zakończenie proszę dyskutantów o nie zaniżanie poziomu dyskusji. " W pełni się z Twoją wypowiedzią solidaryzuję. Do zobaczenia podczas enigmatycznej dyskusji przy następnym wyrobie firmy Armand.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 5 października 2009, 00:11 
Porucznik
Porucznik

Zwieracze mu puszczają bo "sprzęt" zalega w magazynach i tyle

Cytat z poprzednich wypowiedzi (j.w) :
no nie wiem czy Armand nie może poczuć się urażony takimi wypowiedziami i nie zaatakować :)
Ależ wypowiedzi , ależ wypracowania , ależ płomienne oratoria potępiające Armanda , ale ani słowa , o według mnie, niewłaściwych wypowiedziach innych użytkowników .

P.S. Nie jestem fanem wykrywek tego producenta i sam Producent o tym wie :)

Pozdrawiam
Martin

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 5 października 2009, 10:16 
Generał Brygady
Generał Brygady

Armand napisał(a):
I nikogo nie mam zamiaru o cokolwiek prosić, szczególnie po objawach "łaski" nieznanej mi osoby pod nazwą hajtman.

Wiesz co Armand, odnoszę takie wrażenie, że Ty po prostu nie lubisz ludzi. W sumie to szkoda, bo jak się uprawia działalność tego typu jak Ty próbujesz to niestety jest to dość niezbędna cecha do poprawnego funkcjonowania.
Ale dużym chłopcem jesteś i wiesz raczej co robisz.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 17 października 2009, 18:52 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

Ktoś ma.
Treść komentarza z A...: "100% pozytyw blyskawiczna wysyłka a sprzęt cóż własnie takiego szukałem inne powędrowały do szafy dziękuję i pozdrawiam"

Ktos nakręcił film:
http://www.youtube.com/watch?v=reuqF74Llm8

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 17 października 2009, 19:14 
Moderator
Moderator

Armand napisał(a):
Ktoś ma.
Treść komentarza z A...: "100% pozytyw blyskawiczna wysyłka a sprzęt cóż własnie takiego szukałem inne powędrowały do szafy dziękuję i pozdrawiam"

Ktos nakręcił film:
http://www.youtube.com/watch?v=reuqF74Llm8
Panie Wojtku, z całym szacunkiem, ale co ma na celu Pana powyższy post ? Jakoś nie pojmuję. Wstawia Pan treść komentarza z all, który Pan dostał jak mniemam za udaną transakcję i czego to dowodzi ? Takie same komentarze, widnieją u sprzedawców chińskich MD, i czy to dla całej maści forumowiczów, którzy wiedzą co to takiego MD i jakie ma zalety, ma oznaczać, że MD są zajebiste ? bo ktoś tam zadowolony dał pozytywny komentarz sprzedającemu. Zupełnie nie łapię o co tu chodzi. No i oczywiście ten filmik. Szczerze mówiąc, jest tak ładnie nakręcony, że aż trudno uwierzyć iż nie był robiony na "zamówienie" i dla zmyłki pojawił się w ekranie Minelab.....

Prawde mówiąc to dopiero może i też nie koniecznie, przekonały by mnie testy pinpointerów przeprowadzone przez Proscana, tudzież inne osoby kompetentne.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 17 października 2009, 19:18 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Obejrzałem filmik ściema jak chu.... kto by się tak bawił z tym pinpointerem chował wyciągał znowu chował
jak to samo można sprawdzić pod cewką zresztą spójrzcie na ręce tego gościa wychuchane jak by dopiero od manikiurzystki wyszedł
LIPA JAK NIC

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 17 października 2009, 19:25 
Moderator
Moderator

Wow :o , czyli wszystko wskazuje na to,że sprzęt jednak działa :zdr :brawo :brawo

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 17 października 2009, 19:43 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

idol napisał(a):
Wow :o , czyli wszystko wskazuje na to,że sprzęt jednak działa :zdr :brawo :brawo

Alleluja to cud ;)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]