|
Już polemizuję :)
Wykrywacz mogłem mieć dużo wcześniej, nieprawdaż? Dużo wcześniej niż się pojawił w sklepie V. Nie musiałem go wtedy też testować bezpośrednio na polu, wystarczyło żebym nauczył się go na razie na sucho, żeby nie kombinować na polu z ustawieniami. Nie jestem w gorącej wodzie kąpany, aby po zakupie nowego sprzętu zaraz latać po polach.
Skoro mam go wcześniej niż V, to nie sądzę abym mógł mieć cokolwiek wspólnego z nimi. No może to, że kupiłem kiedyś u nich ACE 250.
Zresztą zobacz sobie kurs dolara z 16 października - nie był aż taki ciekawy.
Sądzę, że taka postać sprawy (mam go już dosyć długo, jak na taką "nowość") już będzie pomocna przy moich, zaznaczam moich ocenach tego sprzętu.
Mam też porównanie, bo "trochę" miałem wspólnego z poprzednikami.
Waga? Czy może wyważenie? Bo to dwie kolosalne różnice. Mogę dorzucić, że na pewno czuć mniej wagi przy SE i E-Tracu w stosunku do II, ale praktycznie nie ważyłem ich na wadze.
Co do GPS, palmtop - może Ty nie, ale ktoś inny może tak, więc nie możesz tego tak oceniać "że kupowanie GPS, palmtopów, kabli jest chore". Za mocne słowa jednej osoby na całe sztaby innych, którzy może chcą właśnie te rzeczy.
Filmik na youtube? Ile w Polsce ma osób ten wykrywacz? Stawiam na dzień dzisiejszy <10. A ile z tych osób potrafi zrobi dobry i rzetelny reportaż?
Naprawdę trochę realiów przy pisaniu postów.
Ale żeby nie było - przedstawiłem fakty, które są rzeczywistością bardziej przyjaźnie napisaną dla potencjalnego nabywcy, a nie tabelkowym bełkotem kolejnej firmy X.
Testy i wyznania jeszcze będę - sam zobacz, że jeszcze nic nie napisałem o głębokości, dyskryminacji, a co za tym dalej idzie prawidłowym ukazaniu sygnału - to są też ważne sprawy, nie tylko waga, a właściwie wyważenie wykrywki.
|