andarian napisał(a):
Jedyne co maja na celu takie testy to poinformowac zainteresowanych czy ten a ten wykrywacz nie jest zabawka dla dzieci. Wlasciwie to mozna by napisac tyle tylko, ze osiagi sa zblizone do innych i tyle (ale cyferki zawsze ladniej wygladaja).
Pozdrawiam, Grzegorz Talar, .......
No cyferki ładnie wyglądają, ale takie dwie, konkretnie trójka i jedynka wywołały ostatnio niezłą awanturę... Poza tym ten krótki test jest w pewnym sensie przekazaniem treści reklamowych - na zasadzie ulotki czy prospektu. Inaczej wygląda to, jak pisze to zwykły użytkownik, a inaczej niż dystrybutor. I nie chodzi tu tylko o moje podejście (które wiadomo, że również mam skrzywione - nadmierna podejrzliwość i doszukiwanie się treści reklamowych), ale też o zwykłego użytkownika.
Najbardziej smuci mnie Wasze podejście. Teraz jesteście bardzo aktywni, bo trafił się drugi dystrybutor Garrett'a w Polsce i "nadrabiacie" czas niebytu na forum informacjami o sprzęcie. Dlaczego wcześniej nie było takiej aktywności? :que Trzeba było na siłę niemal wyciągać do tablicy...
Teraz bombardowani jesteśmy na forum przeróżnymi informacjami - a to się to ukazało, a to tamto... Tu mamy taki zasięg, tu inny... To zachowanie nie dotyczy tylko Was, lecz również konkurencji. Ugrywanie własnych interesów na forum, lawirowanie między nieścisłym regulaminem forum (no bo niby jak ściśle zdefiniować co jest reklamą a co nie?) i prowokowaniem dyskusji. Ja znam prawo marketingu, które mówi, że najważniejsze, żeby dużo mówić o produkcie - nieważne czy dobre czy źle. Byle dużo, a produkt się wtedy sprzeda. Jak widać przez ostatnie tygodnie na forum to prawo jest ściśle eksploatowane. :n
Myślę też, że sylur bardzo trafnie ujął temat.