Teraz jest poniedziałek, 29 czerwca 2026, 03:11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: ACE 250 czy GTAx 550
PostNapisane: niedziela, 3 lipca 2005, 17:06 
Szeregowy
Szeregowy

czy ktos moglby mi doradzic ktory z wymienionych w temacie wykrywaczy jest lepszy na militarke bo na monety oba sa dobre(przynajmniej dla poczatkujacego)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 3 lipca 2005, 17:33 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Cześć

nie ma bata by żaden wykrywacz przeznaczony na monetki nie wykrył militarki tylko jest kwestia który lepiej to zrobi. Ja posiadam Ace 250 i ci powiem że ten na monetki to jest przeznaczony bo zawsze ci znajdzie monetkę. Wykrywacz ten jest jak producent nawet pisze przeznaczony na drobnice i nie raz mi się zdażyło wyciągnąć (jak szukałem prawie na all metal) malutki kawałek metalu z głębokiej dziur przy mocnym sygnale. na razie się jeszcze rozpoznaje z nim i nie dokońca rozpoznaje sygnały ale tak jak mówie... wykrywacz ten jest moim zdaniem lepszy na drobnice a co do GTAx 550 to nic ci nie powiem bo nie znam tego sprzętu i nie chcę kłamać więc poczekajmy na wypowiedzi innych a najlepiej ludzi którzy je sprzedają lub używają.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 3 lipca 2005, 18:52 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Jeżeli chodzi o Ace 250, to na militarkę się słabiutko naddaje. Po pierwsze bo ma mały zasięg, a po drugie nie posiada dyskryminacji małych przedmiotów i jak się wejdzie w miejsce gdzie jest dużo odłamków to okrutnie piszczy.. I trzeba mieć dużo szcześcia i wyczucia aby wykopac coś interesujacego, a nie kolejny odlamek albo szukac kreta ze złotym zębem :lol: Jasne że można szukac tym wykrywaczem militarkę, ale po co sobie życie utrudniać. Sam poskąpilem kaski na bardziej uniwersalny sprzęt a teraz sobie w brodę pluję i zastanawiam się nad zrobieniem Jabla z dużą cewką.. Jablem znaleźć coś dużego a przy kopaniu Ace namieżać.. :666

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 3 lipca 2005, 18:57 
Szeregowy
Szeregowy

DZIEKI ZA ODPOWIEDZ zdanie na temat ACE 250 juz znam m.in.dzieki tobie ,jeszcze poczekam na opinie na temat GTAx550.Mam nadzieje ze nadejdzie dosc szybko bo jutro ruszam po piszczalke

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]