Teraz jest sobota, 27 czerwca 2026, 22:11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: White`s spektrum XLT
PostNapisane: piątek, 22 lipca 2005, 21:24 
Chorąży
Chorąży

Lokalizacja: Duch Qattra z Galas -"kraina na krańcu swiata"(koło rzeki Saynfhis) ...
Witam mam pytanko czy ktoś chodził z wihtesem spektrumem XLT ,ponieważ chciałbym zmienić sobie wykrywke na ten sprzet ,lecz jestem ciekawy jak on sie sprawuje w terenie.Obecnie chodzę ze Smetkiem sprzęt jest dobry lecz chciałbym go zastąpić lepszej klasy wykrywką.
Pozdrawiam Labcio

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 22 lipca 2005, 21:42 
Major
Major

W pozycji Skąd: zamiast Sensburg (Mrągowo) powinieneś podać co najwyżej Mrągowo (Sensburg). Znam to miasto dobrze i wiem, że tam ciągle jest Polska. Mrand

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 22 lipca 2005, 22:29 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

HS3 ma rzeczywiście niezłe zasięgi, jest prosty w obsłudze, mały pobór prądu i tani... ale na tym kończą się jego zalety - dyskryminacja jest w nim czystą teorią, ergonomiczność daje co-nieco do życzenia. Dosyć krótko mam swojego XLT i sporo jeszcze o nim nie wiem, nie czuję go do końca, niemniej zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie, zasięgi myślę że co najmniej porównywalne ze Smętkiem, natomiast pozostałe możliwości to już przepaść pomiedzy tymi wykrywaczami. Polecam XLT, choć przypuszczalne jeśli go kupisz to początki pracy na nim możesz mieć ciężkie - wszystko jest inne - sam przez to przeszedłem mimo że to 4 moj wykrywacz i poprzedni (już mikroprocesorowy Whites) był bardzo zbliżony przynajmniej jeśli chodzi o obsługę panela..

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 29 lipca 2005, 13:26 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Witam!

XLT to wciąż najlepszy uniwersalny wykrywacz na świecie i mówię to bez cienia zwątpienia :za
Poszukaj w archiwum tutejszego forum i Odkrywcy bo jest od groma informacji na jego temat np.:

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=183882

W ogłoszeniach widziałem też XLT na sprzedaż w dobrej cenie (za tyle można okazyjnie kupić w UK więc uważam że cena jest dobra)

Pozdrawiam

VW

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]