Teraz jest środa, 1 lipca 2026, 18:10

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: X-Terra
PostNapisane: czwartek, 16 lutego 2006, 22:16 
Sierżant
Sierżant

Na początku proszę o nie posądzanie mnie o reklamowanie firmy Minelab :)

Na stronie minelab.com można zamówić sobie darmową płytkę DVD z prezentacją nowych wykrywaczy X-Terra.
Zamowiłem tydzień temu dzisiaj przyszła do mnie przesyłka z Irlandi z płytką i materiałami reklamowymi.
Na płytce jest bardzo ciekawy filmik prezentujący obsługę tych wykrywaczy, z przykładami użycia ich w terenie (USA, UK), naprawdę super sprawa i w dodatku za free.
Myślę, że niezdecydowanym na pewno przyda się taki "materiał poglądowy" :) a i można zobaczyć jak się szuka za wielką wodą :)
Wspominają także o tym że pierwszy wykrywacz min wynalazł Polak w 39 roku.

Jeśli moderator lub admin uzna to za reklamę to z góry przepraszam i prosze o skasowanie wątku.

pozdr

rYba

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 16 lutego 2006, 23:02 
Plutonowy
Plutonowy

Cześć
Też zamówiłem sobie tą płytke i trzeba przyznać że w marketingu i sprzedażu to Minelab jest mistrzem. Przysyłają katalog oraz płytkę z enuzjastycznym filmem pokazyjącym jakim to super sprzętem jest X-Terra, jaka to wyszukana technologia i nanmiary na lokalnego sprzedawcę rzecz jasna.

Swoją drogą zamówiłem katalog u Whites'a i nie dostałem nic. Mimo to i tak ich lubie i ciułam na XLT ;)

Pozdro

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 16 lutego 2006, 23:23 
Podporucznik
Podporucznik

Witam
Podłącze się do tematu, ale z innej strony ;)
Może juz jakiś zakamuflowany użytkownik X-Terra 50 wyszedł juz w tym sezonie ( o ile mozna przy obecnej pogodzie zwłaszcza na Podlasiu nazwać sezonem)
w teren???
Może jakieś pierwsze wrażenia??
Coś ciężko wydusić od ludzi opinię o tym sprzęcie.... Wiem, wiem , że to nowość i w ogóle ludzie się nie zdołali ze sprzętem obchodzić, ale może już ktoś jest, kto pomachał nim
więcej niż godzinkę :jump
A jeszcze lepiej jak by się znalazła osoba która była w terenie z cewką 18,75 kHz to juz w ogóle wymiękne :skromny
Pozdrawiam
Dominss

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 17 lutego 2006, 10:46 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

czesc dopiero jutro bede zakamuflowanym uzytkownikiem x-terry 50 a ponieważ, nie poniewarz! błąd ortograficzny!!! jest taka ostra zima i ciezko kogos namowic na safari z tym nowiutkim sprzecikiem sam jestem ciekaw jakie bedzie miala osiagi ta zabaweczka i czy zakup moj okaze sie trafny zobaczymy tego oto nadchodzacego sezonu nara :1

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 17 lutego 2006, 11:35 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Ponoc wlasnie 50-tka stanowi najbardziej adekwatny wykrywacz Minelaba jesli chodzi o relacje ceny z osiagami,waga,mozliwosciami oraz erogonomia.Zniecierpliwoscia czekamy na Twoja relacje i wrazenia. :)

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]