|
Witam. Poczulem sie troche wywolany do tablicy i korzystajac z mozliwosci i uprzejmosci forum, chcialbym zlozyc male oswiadczenie wyjasniajaco przepraszajace. Na wstepie jednak, uwazam, ze Arek Rutyna znacznie przecenia moja pozycje, poniewaz znam wiecej osob, ktorych wiedze i umiejetnosci bardzo wysoko cenie.
<BR>Dzialalnosc moja ma charakter badawczo rozwojowy i nie jest nastawiona na bezwzględny zysk finansowy. Celem jest stworzenie warunków do pracy nad nowymi, ciekawymi i oryginalnymi rozwiązaniami technicznymi w dziedzinie detekcji metali. Ogólnie pojęta produkcja, zwłaszcza długoseryjna, przy takich założeniach nie jest możliwa. Kolowrot produkcyjny to moim zdaniem sprawa nie do wytrzymania. Niecierpliwość nigdy nie pozwolila mi wypuścić więcej niż kilku sztuk detektorów w serii.
<BR>Powstanie i solidne przetestowanie nowego modelu urządzenia, zabiera zwykle nie mniej niz kilka miesięcy. Przepraszam zatem osoby, które w zniecierpliwieniu odeszly nie usytasfakcjonowane. Ci, którym jednak jakims cudem "udalo" sie, otrzymali przyzwoite, oryginalne, zaawansowansowane technicznie i solidnie wykonane urządzenia. Powstaly one w oparciu o własne wieloletnie doświadczenia oraz analizę wszelkich dostępnych materiałów i rozwiązań konstrukcyjnych czemu sprzyja stała współpraca z najlepszymi specjalistami w tej dziedzinie w kraju i za granicą. Zycie pokazalo, iz marny ze mnie producent, na szczescie pojawil sie mlody dynamiczny czlowiek, ktory przebojem wszedl na rynek i w bardzo krotkim czasie zrobil wiecej niz ktokolwiek inny. Popieram to i wchodze we wspolprace.
<BR>Pozdrawiam Wszystkich
<BR>Andrzej Marianski - Mrand
<BR>
|