Teraz jest czwartek, 25 czerwca 2026, 23:10

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z dyskryminacją nożyczek
PostNapisane: środa, 11 października 2006, 12:37 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

W odpowiedzi na usunięte pytanie Zientasa:

Cytuj:
"dlaczego sprzęt "odrzuca" nożyczki wraz monetą 2zł powyżej IRON"

Cytuję wyrzuconą przez VW odpowiedź i jednocześnie żegnam się z forum Poszukiwanie Skarbów :pa

---------------------------------------------------------------------------------

Powtarzam usunięty przez VW wpis.

Jeśli zostanie ponownie usunięty, to zamieszczę go ponownie chyba, że dostanę czerwoną kartkę.

--------------------------------------------------------------------------------

Cytat:
Cytuj:
Zientas - Wytnij swój post i załóż nowy wątek (choć przecież już pytasz o to samo gdzie indziej?).

No właśnie ! Jak śmiesz pytać na forum PS, skoro pytałeś już na forum XLT ? Chcesz dostać ostrzeżenie od moderatora ?

;)

Nożyczki stalowe i to krawieckie to dosyć charakterystyczny obiekt. Po pierwsze są duże, mają sporą płaską powierzchnię i po drugie mają dosyć spore oczka (na palce). Jak sądzę, właśnie te oczka są największym problem.

Jeśli weźmiesz kawałek drutu stalowego to bez problemu go dyskryminujesz. Jeśli ten sam drut zamkniesz w pętelkę, to za cholerę Ci się to nie uda. Wytłumaczenie tego zjawiska było już wielokrotnie podawane, także na tym forum.

Poćwicz dłużej, poczytaj co nieco, pytaj dealera a na końcu pytaj na forum.

powodzenia,

:pa

proscan

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 11 października 2006, 12:52 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Witam!

Oj Proscan, Proscan.. Albo chłopie powinieneś iść walczyć do sejmu albo zastanów się deczko nad sobą ;)
Twój post usunąłem bo usunąlem wszystkie posty i wypowiedzi nie mające związku z tym tematem o Tejonie: viewtopic.php?t=33044
Zaczęła się awantura między Sidem a Zientasem i poprosiłem Zientasa by założył nowy wątek, gdyż jego pytanie dotyczyło Vaquero a nie Tejona i było zadane tylko do Sida. Zdziwiłem się jednocześnie, że pyta Sida dokładnie o to samo na kilku forach :hmmm
Jego pytanie brzmiało tak, w pełnej, a nie tej ocenzurowanej przez Ciebie wersji:

Cytuj:
To może mi Sid powiesz dlaczego sprzęt "odrzuca" nożyczki wraz monetą 2zł powyżej IRON, bo mi to za ch..a nie wychodzi :wq

I dlatego poprosiłem go o założenie wątku o Vaquero lub zwrócenie sie do Sida.
Ja Cię nie zamierzam błagać byś zostawał na forum (choć uważam, że nie masz żadnych powodów by tak reagować), ale jeśli już robisz takie operowe gesty urażonej primadonny, to może poszukaj lepszej wymówki ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 11 października 2006, 13:26 
Chorąży
Chorąży

Aaaaale namieszałem :skromny

Zadałem pytanie SiDowi o Vaquero w temacie Tejona, ponieważ SID twierdzi, że to w zasadzie ten sam sprzęt co Tejon, więc pomyślałem, że nie będzie to zbyt duży OT.
Nie wolno pytać o to samo na różnych forach? :drap

Emotikon " :wq " miał wyrażać moją frustrację związaną z nowym sprzętem, a nie miał być atakiem na SiDa, który zresztą potraktował mnie jak gówniarza, co mi się rzecz jasna nie spodobało i się potem sarkastycznie rozpisałem (już tego nie ma bo wycięto).

Dziękuję bardzo Proscanowi, który jedyny się nade mną zlitował i wyjaśnił mi "fenomen nożyczek krawieckich", teraz już wiem o co chodzi :1

Dla dobra ogółu przepraszam wszystkich za zamieszanie.

Zientas

Ps. Strach na tym forum zadawać pytania... ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 11 października 2006, 23:08 
Generał Brygady
Generał Brygady

No i trafiła kosa na kamień lecz ten zakopał się pod ziemię. I kto go teraz zastąpi?

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]