beaviso napisał(a):
No proszę, poszedł za 840 zł, niezła cena!
Niedawno myślałem, że mój wart jest jakieś 800-900 zł i jak widać rynek to potwierdza :) Nieźle trzyma wartość, bo kupiłem przed 2 laty za 1000 zł. Widać, co to znaczy dobra opinia :D
Tak potwierdza to renomę , ale i głupotę też.Z wysyłką wyjdzie koło 900zł, czyli niecałe 3 stówki taniej niż nowiutki solaris zresztą za tysiaka już możn kupić lepszy sprzęt, albo z takiej samej półki ale NOWY.cena końcowa jest zbyt wielka, aaa i jeszcze jedno, sama renoma nie wystarczy, renoma nie obsłuży za ciebie wykrywacza, nie będzie też za ciebie kopać.Najważniejsze jest szczęście, wiedza i umiejętności.Znam kolesia który beznadziejnym wykrywaczem wyciąga naprawdę dużo monet.Ten wykrywacz o którym mowa też kosztuje ok 1000zł, i wcale dobry nie jest :666 jednym słowem renoma modeli first to nie wszystko, zresztą miałem okazje przetestować obydwa, i jeśli chodzi o zasięgi to jest w sumie tak samo, tyle że + ma parę bajerów, co do zasięgów , to jest to półka z napisem "trochę lepszy niż przeciętny" także szału nie ma, solaris ma o wiele lepsze zasięgi, no i nie oszukujmy się o niebo lepiej wygląda , od modeli z serii First zalatuje takim "chałupnictwem".