Robi napisał(a):
Wiesiu poprosił mnie o zamieszczenie takiej ankiety. Specjalnie mi się nie podoba ten temat (bo bardzo drażliwy), ale zrobię tą ankietę - trochę bardziej rozbudowaną, bo z informacjami czy ktoś wie, o czym się wypowiada. Nie dopuszczam dyskusji na temat porównania wykrywaczy - to chyba specjalnie nie ma sensu, bo się pokłócimy - niech całość załatwią opcje ankiety.
Jeszcze sam post Wiesia:
Witam
Mam ogromną prośbę pytanie?
Czy Mógłbyś zamieścić ten post wraz z ankietą?
Chodzi o to że przekonałem MIKOŁAJA co do prezentu gwiazdkowego i jedynym słusznym podarkiem w moim przypadku może być wykrywacz:
WHITES XLT
lub
MINELAB EXPLORER
Jakie są preferencje użytkowników Forum?
Wiem że można zorganizować ankietę wśród poszukiwaczy
Niestety mieszkam Głęboko na prowincji i nie mam możliwości dotknąć żadnego z nich, a co dopiero pobiegać w terenie.
Wiem że używasz jakiegoś egzotycznego wykrywacza i Twoja rada też będzie cenna
Pozdrawiam Wiesiu
No i dziś mam dobre serce :D i ankietę umieszczę... :cop
I jeszcze małe wyjaśnienie - proszę bardzo o szczerość w ankiecie - to dla dobra naszego kolegi. Przez opcje "Minelab" czy "White's" w ankiecie rozumiem konkretnie te modele, o które pytał Wiesiu, a nie marki wykrywaczy, także ktoś kto ma Minelaba Musketeera niech się wypowiada, jakby Explorera nigdy nie miał, OK? Pomińmy kwestię, że mamy Explorera XS i II czy White's XLT i DFX - zróbmy to uproszczenie, żeby nie zaciemniać sytuacji - wydaje mi się, że Wiesiowi bardziej chodzi o samą ideę... :666 Acha - opcja żaden z powyższych - tak tylko dla malkontentów - ale z komentarzem, że wybierać mamy z tych dwóch wykrywaczy, więc radziłbym nie wypełniać... :skromny
Acha, mój wykrywacz wcale nie jest taki egzotyczny... :afr, bo się obrażę... ;)
XLT jest lepszy od Explorera.Jest bardziej uniwersalny,Explorer odrzuca za dużo fajnych sygnałów,już nie spomne o jego wadze(ponad 3kg).