Teraz jest niedziela, 28 czerwca 2026, 23:23

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: all 1 garrett ace250
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 20:00 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

witam
Czy ktoś porównywał te dwa wykrywacze znalazłem na allegro taki opis przy licytacji czy to prawda ściema sam mam ALLa 1 i chciałem sobie kupić garrette ACE 250 czy jest sens. http://www.allegro.pl/item155717348_wyk ... anio_.html

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 21:16 
Porucznik
Porucznik

Witam ,masz Alla,więc wiesz dobrze ,że jest to z kosmosu.32-34 cm monetę 5-10 groszy(chyba rozjechane przez pociąg :666 . Nie mam nic do tego wykrywacza ,ale irytuje mnie jak goście wypisują takie pierdoły,aby sprzedać . Odnośnie ACE 250 "kanarek" jest na monetki ok,ale z opisu Alla to widzę, że jest troszkę gorszy :666 :jump pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 21:54 
Plutonowy
Plutonowy

Witam

Prawde mówiąc to nie wygląda to na robote pana Aleksandra. Jego konstrukcje również opierały się na kuli inwalidzkiej z tym że jednak różniły sie nieco. Zasięgi też raczej przesadzone. Ja na ACE bym się nie przesiadał chyba że ze wzgledu na wygodę, po przesiadce z ALL'a na Tesoro dopiero poczułem co to znaczy lekka i ergonomiczna wykrywka. Skuteczność obu sprzętów raczej podobna. Radze dozbierać na coś z nieco wyższej półki zachodniej produkcji.

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 7 stycznia 2007, 22:45 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Witam, jestem w posiadaniu ace 250 od pół roku, był to mój pierwszy wykrywacz, początki były trudne, ale po rozszyfrowaniu o co w nim chodzi i poznaniu 5 trybów pracy muszę przyznać że jest naprawde OK. Kupiłem go z myślą o szukaniu monet, ale wiadomo że oprócz monet jest wiele innych ciekawych fantów. Miałem już w rękach inne wykrywacze, ten jest bardzo lekki i precyzyjny, niesamowicie czuły na kolorowy metal i małe przedmioty, ale i duże też. Różne tryby pracy elyminują metalowe śmieci i żelazo, czego jest pełno w ziemi. Dziś latałem po lesie na trybie RELICS(odrzucenie drobnero żelaza, zardzewiałych odłamków i śmieci), lecz większe żelazo wyłapuje bardzo ładnie, wykopałem z głębokości ok. 50 cm magazynek do diekterowa. Ciekawa funkcja to pinpoint, czyli precyzyjne określenie przedmiotu. Polecam ten wykrywacz.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 8 stycznia 2007, 20:54 
Plutonowy
Plutonowy

Witam.Tez mam ALL-1 robionego przez naszego kochanego Pana Aleksandra.Jak dla moich potrzeb wykrywacz jest super(a nie latwo mnie zaspokoic).Sadze ze ACE 250 nie ma szans.Takie jest moje zdanie a zdania nie zmienie.Mialem doczynienia z ACE 250 i bylem bardzo rozczarowany.A z ALL-1 wiesz co odrzucasz dyskryminacja i wiesz na 100%ze to co odrzuciles to konkretny zlom.takze za te pieniadze co jest wystawiony na Allegro smialo bym o niego walczyl.Pozdrawiam.Darz dol

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 8 stycznia 2007, 21:12 
Kapitan
Kapitan

Cytuj:
A z ALL-1 wiesz co odrzucasz dyskryminacja i wiesz na 100%ze to co odrzuciles to konkretny zlom

A niby z Acem to nie wiesz ?? Na co jak na co ale na dyskryminacje w ace uwazam ze narzekac nie mozna... a opis tej aukcji hmmm nie bedę tego komentowal :jump :jump :jump

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 10 stycznia 2007, 20:19 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

cytuje:
Witam.Tez mam ALL-1 robionego przez naszego kochanego Pana Aleksandra.
Koniec cytatu

Nie jestes ty przypadkowo dziewczyna P. Aleksandra?
Na taka wielka ilosc fantuw znaleziaona tym wykrywaczem, cos malo sie udzielasz na forum....
Bez urazy ale pachnie mi to kryptoreklama...

baxter12

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 10 stycznia 2007, 20:55 
Plutonowy
Plutonowy

viewtopic.php?t=37286
Baxter12 przeczytaj to!!!!!!!!Riposta lub małe sprostowanko

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]