Teraz jest poniedziałek, 29 czerwca 2026, 07:58

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: czy toś miał styczność z c,scope 990XD
PostNapisane: środa, 10 stycznia 2007, 12:56 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Witam, czy ktoś miał możliwość działania z wykrywaczem c.scope 990XD?? Możecie mi coś podpowiedzieć jak działa ten sprzęt??
no i czy warto go zakupić, czy ma działanie dynamicze, czy typowy statyk, oraz jakie jest możliwe odrzucenie małych przedmiotów stalowych, ale żeby łapał większe przedmioty stalowe,

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 10 stycznia 2007, 20:17 
Porucznik
Porucznik

Witam odnośnie C.scope 990xd .Jest to statyk, bardzo dobra dyskryminacja dwu tonowa+ wskaznik(czerwone-żelazo,zielone kolor) .Przełacznik trybu pracy Inland/Beach.Zasilanie 8X R-6 .Zasięgi ma dośc przyzwoite.Odnośnie kombinacij z żelazem,jest to dość ciekawie,małe przedmioty żelazne będzie sygnalizował,dośc charczącym dzwiękiem,natomiast kolor,piskliwym czystym dzwiękiem.Jest godny polecenia,bardzo łatwo zoriętujesz sie czy przedmiot jest maly ,czy dośc spory.Bardzo dobrze radzi sobie w każdym gruncie.Jego waga ok.1,20kg.cewka 20 cm pełna , dwu częsciowy,(szybkie łącze zaciskowe). pozdrawiam :1 ps.czy warto .Warto :1 ps.na jakim chodziszC.scope 660/990 :que

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: c.scope, kontakt z ziober10
PostNapisane: czwartek, 11 stycznia 2007, 10:16 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Witaj, dzięki za odpowiedź, na razie chodzę z pożyczonym c.scopem mojego kumpla, jest to jakis stary model, który zaupił w latach 90tych, sam błąd ortograficzny!!! jaki to model, mam też Bartka i miałem ACE 250-tkę, ale sprzedałem ją, kumple z bieszczadów mają też c.scope-y i drą tematy jak diabli :1 więc postanowiłem zakupić c.scopa, a ten wydaje mi się w miare przyzwoity, działam w terenach gdzie są piaski i ładne rzeczy czasami wyskoczą :jump , więc byle do zakupu, będziemy w kontakcie pozdrawiam ziober10

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 11 stycznia 2007, 22:50 
Porucznik
Porucznik

Witam ,jesli chodzi o ten model C.scope990xd, jest to już fajna "zabawka" wiec powodzenia.Czekam na wiadomość. pozdrawiam :1

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]