Armand napisał(a):
W instrukcji jest opis szybkiego ustawiania wykrywacza, Dyskryminacja na 5, Grunt na 0.
I początkujący nie muszą mnie wsadzać do więzienia za nieuczciwość.
Obsługa 2 pokręteł, jest o wiele prostsza niż obsługa np. 4 czy 5 pokręteł. I dlatego uważam, że obsługa jest prosta. I dlatego również, nie muszę zostać recydywistą.
A jak się posiada ACE, to najwyższa pora zrozumieć jego podstawowe działanie, to się nie będzie miało kompleksów w stosunku do 2 pokręteł.
Określenie mojej nieuczciwości za nieradzenie sobie z pokrętłami wykrywacza..., tego nie komentuję, autor tego postu sam się skomentował. Potem napiszecie, że nie szanuję klientów, wycinając moje stwierdzenia z całości wątku.
Zastanawiam się, czy w ogóle odpowiadać na taki niski poziom postów i wcześniejszą agresję moderatora działu w stylu "Unitra". W 1972 nr każdy chciał mieć Unitrę, FDJ też :)
Ja bym "tego" nie odważył się porównać do "żółtej konkurencji" nie mówiąc o sprzedaży za 800 "zetełów"... W ocenie jestem bezstronny, bo takie "wynalazki" to (jak dla mnie) coś w stylu "pędnika Łagiewki"... :) Producentowi życzę wielu sprzedanych egzemplarzy natchnionym archeologom :lol: :he :rotfl