Teraz jest środa, 4 lutego 2026, 18:56

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: co dobrego na monety do 1000 zł ??
PostNapisane: wtorek, 29 czerwca 2004, 03:08 
Porucznik
Porucznik

Przede wszystkim witam wszystkich forumowiczów, jest to mój pierwszy post.

Uprzedzając przedwczesne opinie, wiem iż podobny temat był poruszany już wiele razy, forum z "ukrycia" obserwuje już dość długo - jednak robi mi sie w głowie więcej zamętu niż porządku dlatego sznowne grono o pomoc prosze.

Chce kupić wykrywke do 1000 zł, zamierzam szukać głównie monet, na plażach również. Raczej nie ukierunkowuje sie na militaria i większe fanty.

Myślałem o Tracker'rze IV oraz Arm. Prospector - jednak wasze opinie o tych ustrojstwach nie przemawiają na ich korzyść.

Co polecacie, biorąc pod uwage cene, cel no i wasze doświadczenia ?

Prosił bym również o linki gdzie można proponowane przez was wykrywacze kupić - często polecacie coś - czego potem nie umie znaleźć w necie, bądź pojawiają sie jedynie opisy a nie oferty sklepów bądź dystrybutorów i nie wiem gdzie proponowane machiny można nabyć.
Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 29 czerwca 2004, 20:50 
Major
Major

Witam .Osobiście Prospectora Arm. na monetki nie polecam. Zbyt słabe osiągi. Posiadam takiego od 4 miesięcy , nadaje się raczej do poszukiwania czołgów więc go dałem swoim dzieciom do zabawy - mają radochę ,że coś piszczy czasami i migają kolorowe diodki jak na choince ). Zaglądnij raczej na stronkę : http://free.polbox.pl/d/dark/testy
tam możesz sobie porównać osiągi wykrywaczy i na coś się zdecydować. Poza tym już w tej cenie 1000 zł. można ściągnąć dość przyzwoity sprzęt z ebay-u. ( www.ebay.com lub www.ebay.de ) Niedawno wylicytowałem tam w tej cenie White'sa 6000 Di S III + "oryginał" - nie zapominajcie o "y"! - błąd ortograficzny!!! słuchawki + pinpointera 4" + dodatkowe różne drobiazgi (jest właśnie w drodze z USA) mam nadzieję , że będzie dużo lepszy od Arm. :pa :pa

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 2 lipca 2004, 01:28 
Porucznik
Porucznik

zdecydowałem sie na rutusika f+ , miejmy nadzieje że to przyzwoity sprzęt za te niewielkie pieniądze

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]