piotrek1234 napisał(a):
Kolego Cehaigrek mam prosbę, podaj resztę ustawień dla explorera se na których pracowałeś ponieważ uważam,
że samo response nie bedzie, aż tak ważne.
Zainspirowany twoimi wypowiedziami zmieniłem response z normal na smooth i stwierdziłem ,że może byc łatwiej szukac
stalowej militarki, ale monetki trudniej namierzyc albo jeszcze się nie przyzwyczaiłem.
Uwazam ze nowy procesor nigdy nie bedzie wadą wystarczy w lepszym miejscu wolniutko sie poruszac.
Nie szukałem z nową cewką czy różnica jest naprawde taka duża i co się dzieje wykrywka jest bardziej stabilna?
Pozdrawiam.
Piotr
Zaczne od konca roznica miedzy starymi slimami, a pro jest ogromna - wykrywacz automatycznie jest bardziej stabilny, mozesz podkrecic czulosc, zasiegi oczywiscie nieporownywalne, no i namierzanie z pro jest o niebo lepsze. Wiem, ze cena pro moze odstraszac i mozna pokusic sie w zastepstwie o troszke tansza 12x10" SEF podobne osiagi, no troszke gorzej z namierzaniem no i waga wzrasta. Troszke drozsza jest 15x12" SEF, cena zblizona do Pro, ale zasieg troszke wiekszy, chociaz z czuloscia juz tak nie poszalejemy jesli chcemy stabilnie pracujacy wykrywacz (zbyt duzo sygnalow pod cewka i za bardzo mieli) no i niestety trzeba jeszcze zwolnic, zeby wykrywacz mogl sobie wszystko przeanalizowac - no i waga ta cholera jest ciezka - chociaz ja chodzilem z 18x15" i jakos nie narzekalem. Rewelacja jest 8x6" SEF najtansza i najmniejsza w serii - zasieg troszke tylko ustepuje Pro, ale lepszy od slima, jest rewelacyjna na drobnice no i bardzo pomocna w zasmieconym terenie.
Ustawienia podam pozniej, bo gdzies mialem ladnie opracowane, ale nie pamietam gdzie.