Teraz jest wtorek, 3 lutego 2026, 22:16

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Bartek 3
PostNapisane: niedziela, 1 sierpnia 2004, 16:37 
Szeregowy
Szeregowy

Witam, chcailbym zeby wypiowiedzieli sie tu podsiadacze bartkow i glownie bartkow 3, "ogólny" - pisze się przez "ó" - błąd ortograficzny!!! co sodzicie o tej wykrywce warta swojej ceny czy nie ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 1 sierpnia 2004, 21:19 
Specjalista
Specjalista

Witam!

Mam Bartka3 od dwóch tygodni tygodni i jak na razie jestem bardzo zadowolony mimo że jeszcze nie poznałem sprzętu do końca. Można powiedzieć że nie brałem Bartka3 w ciemno. Wykonałem najpierw według pomysłu ALL-a Fishera 555 (rodził się naprawdę w dużych bólach, ale ALL miał anielską cierpliwość), który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył swoimi osiągami. Nie chciało mi się jednak z braku czasu dopracowywać konstrukcji mechanicznej i pchnąłem go kumplowi mając zamiar zakupić Bartka2. Wychodziłem z założenia że wykrywacz który aktualnie jest w sprzedaży musi być o wiele lepszy od konstrukcji udostepnionej przez ALL-a ogółowi. Akurat wszedł nowy model i tak stałem się posiadaczem Bartka3. Sprzęt został zakupiony właściwie tylko ze względu na szukanie militarii i myslę że zdecydowanie jest wart swojej ceny. Jak napisałem na początku sprzęt wymaga jeszcze głębszego poznania gdyż na razie jechałem głównie na ustawieniach podanych na forum odkrywcy, które generalnie się sprawdzają, ale trzeba będzie jeszcze pokombinować by może wycisnąć coś więcej. Na razie brak na to czasu a szukać się chce! Myślę że w tę sobotę wyskoczę gdzieś na dłużej to wtedy będę kombinował.

pozdrawiam
wilhelm6

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 2 sierpnia 2004, 10:50 
Szeregowy
Szeregowy

cieszy mnie to gdyz tez zamowilem bartka 3 i tez glownie na militaria :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 14 sierpnia 2004, 14:57 
Szeregowy
Szeregowy

no i ostalem juz bartka, super wykrywka lecz jestem jeszcze poczotkujacy i sie zbytnio nielapie ma wspaniale zasiegi czasami az za mocne :jump

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]