shadee napisał(a):
Lone Star- nie nadaje się na militaria a na monety jest taki sobie - w każdym bądż razie moim zdaniem jeżeli chodzi o B.H. powyzej Lone Star bym wykrywki nie kupował ( ponieważ miałem Q.D i LAND S. i się zawiodłem :n :kill )
Nie wiem dlaczego tak uwazasz.Moze za krotko go uzywales zeby sie z nim oswoic. Moim zdaniem LandStar zdecydowanie nadaje sie wlasnie na monety i militaria. Jest prosty w obsludze, latwy w ustawieniach,ma bardzo precyzyjny pinpoint, 3 tonowe rozroznianie metalu i nie zamienilbym go na zaden inny. Jedni lubia ogorki a drodzy ogrodnika corki.Nie zaleznie jakiego wykrywacza sie uzywa trzeba z nim troche pochodzic i nauczyc sie z nim pracowac.Nie mozna oceniac sprzetu po pobieznym kontakcie lub parodniowym posiadaniu- te slowa szczegolnie do Snajpera!! zwlaszcza zes Snajper ostatnio sam pytal co jest dobre i co ci mozna polecic a Bounty Huntera nigdy raczej nie uzywales (a jak wiemy z poprzednich twoich postow na ten temat swoja wiedze o BH uzyskales od nie wymienionego z nazwiska sprzedawcy w sklepie)wiec po raz kolejny mowie ci: Najpierw zapoznaj sie ze sprzetem i sprzetem alternatywnym a potem wyglaszaj opinie.Nie znaczy to oczywiscie ze rutus jest zly.Bawilem sie Rutusem (krotko co prawda) i nie mam co do niego zastrzezen jak na ta klase cenowa.Ale zdecydowanie majac wybor na militaria i monety zabralbym Land Stara lub Lone Stara.
Po raz kolejny bronie BH bo po 3 latach uzywania moge cos na temat jego dzialanie i efektow tego dzialania powiedziec.Mierzi mnie wiec krytyka wypowiadana pod jego adresem bez podania konkretnych powodow tej krytyki.
Pozdrawiam