Teraz jest poniedziałek, 12 stycznia 2026, 18:49

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: minelab e-track + tm 808
PostNapisane: niedziela, 20 grudnia 2009, 15:29 
Szeregowy
Szeregowy

witam chodze z Whites Quantum II,
Chce zmienić wykrywke,czy taki zestwa jak w temacie będzie odpowiedni, bo wiadomo e-track na monetki ok, ale na militaria chyba nie i dlatego chce dokupić tm.

p.s. chodzi mi o płytkie okopy z I wojny, a takze skrytki partyzanckie z II wojny

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 20 grudnia 2009, 15:40 
Generał Broni
Generał Broni

Mam takie pytanie, dlaczego wszyscy pisza, ze Etrac, Explorer nie nadaje sie na militarke, czyz nie wystarczy "otworzyc" go na max i bedziesz slyszal zelazo bez problemu to samo z wielkoscia przedmiotu, zadnych problemow nie powinno byc. Spoko sa statyki, two boxy, ramy i w tym wypadku zgodze sie ze bija Etraca na glebokie cele, depozyty etc, ale pisanie rzeczy typu Rutus, Tejon i inne sa lepsze od Etraca na militarke proponuje wlozyc miedzy bajk, wszystko bowiem zalezy jak opanowalismy sprzet i tyle.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 grudnia 2009, 22:56 
Klucznik z Klucz

Co tu duzo filozofowac,zakop sobie na 1 m hełm i sprobuj,będziesz wiedzial wszystko o Twoim sprzecie
Klucznik z Klucz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 21 grudnia 2009, 22:57 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Taki problem z Exami i Etrakami ze czule dośc mocno są na malutkie pierdoły... ja polazilem troszke po lasach z EX i SE i wiem co w ziemi piszczy. Dajesz na All Metal i masz co sekundę sygnal, bo akurat 100 dalej spadła bomba i kruszynki po pół centymetra wielkości sypnely sie dookoła, a jak łazisz za kolorami i masz coś wyciete dyskryminacją, to maskowanie zabija... Jak dla mnie lepiej ze statykiem lub jakimś mixerkiem lazić za militarką... Ale jak kto lubi. No i jeszcze... zależy co kto myśli mówiąc "militarka" żelastwo czy kolorki...

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 grudnia 2009, 00:02 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam, pozdrawiam

Pele76 napisał(a):
Taki problem z Exami i Etrakami ze czule dośc mocno są na malutkie pierdoły... ja polazilem troszke po lasach z EX i SE i wiem co w ziemi piszczy. Dajesz na All Metal i masz co sekundę sygnal, bo akurat 100 dalej spadła bomba i kruszynki po pół centymetra wielkości sypnely sie dookoła, a jak łazisz za kolorami i masz coś wyciete dyskryminacją, to maskowanie zabija... Jak dla mnie lepiej ze statykiem lub jakimś mixerkiem lazić za militarką... Ale jak kto lubi. No i jeszcze... zależy co kto myśli mówiąc "militarka" żelastwo czy kolorki...

Dodaj prosze w przyszlosci Pele76 do swojej listy takze XLT ;) bo kupilem kiedys cewke BM1500 ludzac sie nadzieja, ze bedzie widziec glebiej ale bez drobnicy. Czlowiek jest omylny :nicnie . Glebiej owszem ale gdyby nie to, ze troche nieporeczna to na drobne monetki tez jest super :ojoj tylko z namierzaniem problemy sa ;)

Pozdrawiam - Piotr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 22 grudnia 2009, 00:39 

Smętek ruleeeezzzzz :D
Saper, dodam dodam :D

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]