|
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>On 2002-06-13 14:54, past napisał:
<BR>Pytanie jak w temacie mam dość dobry PI ale wszyscy mówią o dyskryminacji czy przyda mi sięona jak szukam militarii??????
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Ostatnio szukając w lesie otrzymałem masę sygnałów na kilku metrach kwadratowych. Gdy wykopałem pierwszy, okazało się, że jest to kawał drutu - cieńki na milimetr a długi na centymetr. Drugi sygnał, za którym już kopałem raczej tylko dla pewności - to samo. Podkręciłem zatem disk i drut nie był już w ogóle pokazywany.
<BR>
<BR>Sądzę, że odpowiedź na Twoje pytanie zależy również od finansów. Jeden z najlepszych detektorów na tzw. "relicts" to Fisher CZ7. Na militaria jak znalazł. Pytanie tylko, czy wydasz na niego tyle kasy (ale też potem na polu dobrze wiedział dlaczego, kopiąc tylko co piąty sygnał w porównaniu do PI), czy bedziesz szukać dalej i kopać częściej Twoim tymczasowym.
<BR> [addsig]
|