Teraz jest niedziela, 29 czerwca 2025, 19:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 850 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dolnośląska Grupa Cysterska
PostNapisane: niedziela, 31 sierpnia 2014, 08:23 
Sierżant
Sierżant

Nie odbierajmy Walensowi spektakularności - to nagroda za wiedzę i doświadczenie :ups: ; co najmniej równie owocnych łowów co wczoraj na wypadzie jeśli deszcz was nie powstrzymał :roll:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 31 sierpnia 2014, 16:47 
Pułkownik
Pułkownik

Dzisiaj udało się wyskoczyć tylko z Pietrkiem,,real Cystersem",który i tak zaspał,po świetowaniu wczorajszego oblężenia :lol: Udało się jednak sprawdzić kilka miejsc :) Ciekawe było spotkanie z naszym,,rodzimkiem",który to już biega od ponad 20 lat.Były i zdjęcia fantów i nawet realne fanty,co nas mocno zniechęciło do poszukiwań(doszliśmy do wniosku,że już wszystko nam wykopał).Jak udało nam się już uwolnić od,,nieprzerwanych opowieści",sprawdziliśmy kilka interesujących nas miejsc.Niestety,oprócz wspaniałej scenerii,nie znaleźliśmy tam obfitości :( Nie byłbym jednak sobą,gdybym nie wracał z,,podniesioną przyłbicą"(znacie mnie przecież) ;) Co prawda kiepskie stany,ale zawsze,,lepszy rydz jak nic..." :luv Pozdrawiam.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 31 sierpnia 2014, 23:06 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

No pięknie. Jak zwykle bez srebra się w domu nie pokazujesz :1 Z tego co piszesz, to owocnie spędziliście dzień. W końcu spotkania i pogawędki w terenie z "ciekawymi ludźmi" są nieodłącznym elementem naszej zabawy, a wiedza nabyta przy takich spotkaniach bywa bardzo przydatna :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 1 września 2014, 14:09 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Warlock napisał(a):
Kopiemy głównie w rejonie Wrocka, ze szczególnym uwzględnieniem powiatów: wrocławskiego, średzkiego i wołowskiego, ale ciągnie nas również do Wielkopolski (co widać na fotach) i na inne ziemie dawnej Rzeczypospolitej. Jesteśmy otwarci na spotkania w terenie :)

mam nadzieje ze to nie Wy chodziliscie po lasach przed Wołowem od strony Ścinawy, bo wczoraj jak zobaczyłem te niezakopane dołki to dostawałem białej gorączki, myśle że gdybym spotkał tego inteligenta moja super wytrzymała saperka pękła by na jego grzbiecie :) pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 1 września 2014, 15:42 
Pułkownik
Pułkownik

Ścinawa od strony Wołowa....powiadasz Waszmość.To zapewne wołowscy,,niedzielni zbieracze".Jest ich tam kilku,nigdy dołków nie zakopują i syf zostawiają.Niestety wszelkie perturbacje nie pomogą,zawsze się wyprą,że to nie oni.Jeśli zaś chodzi o grupę Cysterską,to aktualnie te okolice nas nie interesują i nawet tam nie jeździmy,mając dość roboty na ,,naszych cysterskich ziemiach" :D .Nawet gdybyśmy tam kiedykolwiek zawędrowali,to możesz mi Waćpan wierzyć,że byś tego nie zauważył nawet B+ ;) Więc z takimi tematami jak niezakopane dołki itp.,bardzo Cie proszę,nam tu nie wyskakuj,ponieważ ta grupa takich klimatów nie tworzy.Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 września 2014, 23:19 
Pułkownik
Pułkownik

ALNAR napisał(a):
Cieniaste sreberka z niedzieli masz powyżej.Słabo nam jakoś poszło,pomimo,iż teren był mocno obiecujący :evil: Dzisiaj przed pracą,,Czwarty" zabrał mnie na spacer :).Kiedy on poleciał,,kupać",udało mi się kilka razy pomachać ,,kijem" :luv .Pośród preli i fenoli wyskoczyło takie ,,cóś">>>>>>>>Pozdrawiam. P.S.Mam nadzieję odbić sobie w sobotę, z nawiązką ubiegłą niedzielę :dnc :666 :D

Sorry zapomniałem o fotkach :ang

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 3 września 2014, 23:42 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

ładny kaiser :) zapraszam do mojego watku :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 01:20 
Pułkownik
Pułkownik

O którym wątku jest mowa?Czy o tym w dziale>Prosto z pola<?Jeśli tak to u Ciebie raczej> prosto z lasu< :) Już przejrzałem i szczerze gratuluje(nadal jednak mam posmak goryczy,spowodowany dziwnymi posądzeniami co do naszej grupy,mowa oczywiście o dołkach)A szczerze mówiąc,muszę się kiedyś wybrać w Wasze strony,dołków nakopać i fanty pozabierać :666 :luv Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 12:47 
Pułkownik
Pułkownik

Uwaga!!! Naszemu koledze Piotrusiowi real Cystersowi urodziła jego Pani synka :1 Synek waży 3 kg.Jest to super wiadomość dla Cystersów,ponieważ powiększa się nasze grono, oraz zła dla Piotrusia,ponieważ sprzecik częściej będzie wisiał na kołku :( GRATULUJEMY :bir :jump :1 :D :luv Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 14:16 
Sierżant
Sierżant

Oczywiście należą się:
a) gratulacje :1
b) kondolencje (ale to bardziej nam bo może to uszczuplić chwilowo nasze grono) :n

Jak syn to zapewne Boratyn albo Krajcary :666 Nie mylę się chyba.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 20:39 
Porucznik
Porucznik

Dziękuję panowie ale zapewniam że sprzęt nie pójdzie na kołek :D Zapewne czasu będzie dużo mniej ale jakaś wolna chwila na pewno się znajdzie :? Chyba że w tych wolnych trzeba będzie :z Pozdrawiam i miłej integracji w sobotę :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 20:54 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Serdeczne gratulacje Piter :) Głowa do góry. Może i na początku parę wyjazdów Cię ominie, ale na trzecie urodziny kupisz dziedzicowi mały wykrywaczyk i do domu dwa razy więcej fantów będziesz zwoził :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 21:09 
kapral riese1968
kapral riese1968

Wykrywacz może być za ciężki na 3latka a tak "młody" będzie zadowolony a " stary" będzie miał lżej

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 21:12 
Pułkownik
Pułkownik

Piotruś mówiłem Ci ....,,nie sprzedawaj kanarka" :) Teraz by się przydał :1 A le jak małego Cystersa podchowasz ,to coś się na pewno wymyśli :h ;) .Jeśli chodzi o sobotę,to mam nadzieję,że jak zawsze,ostatnie słowo będzie należało do mnie :roll: :ups: :luv Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 4 września 2014, 21:43 
Chorąży
Chorąży

Coś to ciężko nam się zgrać Piotrek na wspólny teren;D ja w Sobotę obchodzę rocznicę;p więc dołków nie pokopie, a znowu w niedziele Ty nie możesz;p Ja z Michałem polecę gdzieś właśnie w Dzień Pański, więc zda mi relację z Waszego sobotniego kopania. Jak to się mówi jak nie ten to następny weekend, głębokich dołków Panowie w sobotę;)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 850 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 57  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]