Teraz jest wtorek, 1 lipca 2025, 22:49

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 850 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 57  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dolnośląska Grupa Cysterska
PostNapisane: niedziela, 5 kwietnia 2015, 12:30 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Życzę wszystkim wesołych pogodnych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego oraz obfitego dyngusa. Niech w ten świąteczny czas aby za bardzo nie przytyć znajdzie się chwila na spacerek dla wszystkich poszukiwaczy. Owocnych łowów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 7 kwietnia 2015, 20:44 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

jeśli ktoś skorzystał z wolnego w święta to z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia ze znalezisk
bo miło się ogląda grupę Cystersów

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 8 kwietnia 2015, 22:08 
Szeregowy
Szeregowy

Johny Walker napisał(a):
wapniak napisał(a):
. Jakby nie było problemu to sie z Wami kiedyś wybiorę jak mi czas pozwoli no i Wy szanowne grono oczywiście.

idź na skróty ...podbij tu
memberlist.php?mode=viewprofile&u=26978

będę pamiętał

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 10 kwietnia 2015, 19:50 
Pułkownik
Pułkownik

Bandis napisał(a):
jeśli ktoś skorzystał z wolnego w święta to z niecierpliwością czekam na nowe zdjęcia ze znalezisk
bo miło się ogląda grupę Cystersów

Cieszy to co piszesz drogi Bandis.Ja zrobiłem sobie świąteczną przerwę,ale i po świętach nie bardzo miałem czas(nawał pracy ostatnio mam).Pola już w zasadzie obsiane,przynajmniej te fantodajne ;) .Czas więc zapuścić się w knieje.Z pewnością będzie tam mniej fantów,ale za to mogą okazać się fantami życia :) .Być może w ten weekend uda mi się zrobić małą wyprawę.Spektakularnych fotek za pewne nie będzie,ponieważ po lasach ganiam max dual team,lub solo,ale coś postaram się cyknąć.Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 12 kwietnia 2015, 17:17 
Pułkownik
Pułkownik

Takie małe weekendowe kopanka.Troszkę w sobotę i troszkę w niedzielę.Miło było pospacerować,niestety ,,gruby zwierz" wciąż w lesie ;) ,ale w końcu go najdę.Cieszy Franciszek i liczman.Pozdrawiam.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 15 kwietnia 2015, 21:31 
Pułkownik
Pułkownik

Panowie.Chciałbym przypomnieć Wam o rozbudowywanej prze ze mnie kolekcji guzików.Łykam ładne stany jak pelikan :) ,w zamian można liczyć na inne fanty(jak wiadomo,mi ich nie brakuje :) )Ostatnio mało mam czasu na zbiory,ale jak się ogarnę,to ruszę na żniwa ;) .Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 17 kwietnia 2015, 17:30 
Sierżant
Sierżant

Generale :D

Obiecuję teraz każdy znaleziony guzik chować a potem eliminować nieciekawe na rzecz tych zacnych. Niestety "teraz" nie będzie tak szybko. W ramach rozliczenia ewentualnych guzików proszę o zdjęcia fantów. Na razie tyle mi pozostaje :lol:

Pozdrawiam Ciebie i całą załogę.
Powodzenia

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 17 kwietnia 2015, 19:00 
Pułkownik
Pułkownik

Khomein napisał(a):
Generale :D

Obiecuję teraz każdy znaleziony guzik chować a potem eliminować nieciekawe na rzecz tych zacnych. Niestety "teraz" nie będzie tak szybko. W ramach rozliczenia ewentualnych guzików proszę o zdjęcia fantów. Na razie tyle mi pozostaje :lol:

Pozdrawiam Ciebie i całą załogę.
Powodzenia

Mój drogi Andrzeju,Ciebie to już wieki nie widziałem :( .Myślałem,żeś Mość panie albo zamienił kijek na piłę,lub stało się co gorszego na ,,polach walki" :lol: .Ja ostatnio też mało czasu mam na ,,zastawianie sideł".Miałem nadzieję,iż w ten weekend odbiję,ale chyba doma pozostanę,ponieważ jakaś niemoc mnie bierze :ojoj .Pozdrawiam.P.S.Jeśli chodzi o guziory,to dzwięczność ma granic znać nie będzie :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 19 kwietnia 2015, 16:22 
Pułkownik
Pułkownik

Weekendowe,krótkie przez wzgląd na ,,śpika",bieganko poniżej :) .Cieszy Kaiser,sreberka też są,ale najbardziej cieszy wyczejonko nowej miejscówki na najbliższy czas.Wygląda fajnie,czy przyniesie fanty,zobaczymy ;) Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 19 kwietnia 2015, 21:08 
Podporucznik
Podporucznik

Piotrek widzę, że jesteś nie tylko specjalistą od trafiania ciekawych sreberek ale również pruskich medali. Gratulacje!

Poniżej przedstawiam swoje zdobycze z sobotniego spacerku w wersji solo. Szału nie było ale sreberko wpadło. Po tym wypadzie mogę powiedzieć, że zdecydowanie lepiej chodzi się w towarzystwie - większa motywacja i przede wszystkim jest z kim pogadać :)

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 19 kwietnia 2015, 22:04 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Witam serdecznie i gratuluję znalezisk. Bardzo fajne fanty. Oby było ich jeszcze więcej.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 19 kwietnia 2015, 22:06 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

dzisiaj równiez pospacerowałem (aut. słownik - korzystać przez rz!) z ładnej pogody i parę monetek wpadło do kolekcji tylko w bardzo złym stanie. Ale i tak zadowolenie jest spore, bo wkońcu to monetki :). Pozdrawiam i owocnych trafień życzę.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 19 kwietnia 2015, 22:11 
Pułkownik
Pułkownik

Dzięki Bandis. :1 Michał a Ty się nie martw,w sobotę zamieszamy(jeśli Seba w tygodniu nie wyczyści).Zlokalizowaliśmy fajna piaskową miejscówkę,jeszcze nie obsianą w pobliżu sporego dworku.Mam nadzieję,że będzie owocna :D .Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 26 kwietnia 2015, 18:50 
Pułkownik
Pułkownik

Sobota z Michałem na ugorkach,coś tam wpadło ale szału nie było.Michał obiecał zdjęcia z terenu.Za to niedziela,po deszczu i późnym wyskoku z Sebkiem,obfitowała w przepiękne plenery (aż mnie trafiało,że zapomniałem aparatu :( ).I na plenerach się zakończyło.Jeśli ktoś zna moje powiedzonko ,,murzyński bęben",to wyobraźcie sobie,iż było jeszcze gorzej :n :n :n :zb .Masakra,tak cienkiego wypadu już dawno nie miałem :evil: .Może czas odpocząć :hmmm .Pozdrawiam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 26 kwietnia 2015, 20:54 
Podporucznik
Podporucznik

ALNAR napisał(a):
Sobota z Michałem na ugorkach,coś tam wpadło ale szału nie było.Michał obiecał zdjęcia z terenu.Za to niedziela,po deszczu i późnym wyskoku z Sebkiem,obfitowała w przepiękne plenery (aż mnie trafiało,że zapomniałem aparatu :( ).I na plenerach się zakończyło.Jeśli ktoś zna moje powiedzonko ,,murzyński bęben",to wyobraźcie sobie,iż było jeszcze gorzej :n :n :n :zb .Masakra,tak cienkiego wypadu już dawno nie miałem :evil: .Może czas odpocząć :hmmm .Pozdrawiam.

Szkoda Panowie, że nic ciekawego nie wyskoczyło. Nie ma co załamywać rąk wkrótce weekend majowy także będzie trochę wiecej czasu na kolejne rozpoznanie terenu.

Sobotnie kopanko z Piotrkiem na ugorkach w towarzystwie wszystkowidzącego miejscowego wypasacza kóz przyniosło dwa sreberka i ciekawe odznaczenie, które zamierzam wrzucić do ID.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowano niedziela, 26 kwietnia 2015, 21:07 przez massa, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 850 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 57  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]