Teraz jest niedziela, 17 sierpnia 2025, 06:07

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Naszywka z naszym logo
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 08:05 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Witam.Widze że koledzy z grupy Mazowsze pracują nad stworzeniem naszywki grupy.Czy mamy taką w naszej grupie?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Naszywka z naszym logo
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 08:55 
Pułkownik
Pułkownik

A jest w ogóle jakaś,,GRUPA" :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 12:27 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Skoro piszesz w danym dziale to chyba jest to sygnał przynaleznosci do jakiegos regionu?Czy koledzy z okregu wrocławskiego pochodzą z nikąd?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 13:11 
Pułkownik
Pułkownik

Opacznie zrozumiałeś to co chciałem Ci przekazać.Ludzie z okolic Wrocławia nie tworzą żadnej Grupy.Tu każdy łazi samopas.Tu nie jest tak jak w innych regionalnych grupach.Popatrz tylko ,czy ktoś tu się udziela,wrzuca jakieś fotki,umawia na wspólne wypady?????.Tu nic się nie dzieje, z nikim dogadać się nie da.I tylko dlatego zamieściłem swój post żeby Ci to uzmysłowić.Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 14:00 
Plutonowy
Plutonowy

Nie da się? Ja myśle że się da i jestem za!

Jak by ktoś z wrocławia i okolic miał ochote na wspólne wypady, ewentualnie utworzenie jakiejś konkretnej grupy to ja się pisze na takie coś.

Chętnych zapraszam na priv.

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 17:04 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Może mój post potraktować mniej dosłownie i to co będzie tworzyć grupe to pochodzenie i może np posiadanie wspólnych barw? Troche tak jak z kibicami Slaska.Zakladam ze3/4 nie zna sie w ogóle a kibicuja jednej....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 17:20 
Pułkownik
Pułkownik

Sory.Ale za stary jestem żeby się obszywać i utożsamiać.Obywatelem Świata jestem.Wystarczy mi dobra pogoda.Towarzystwo zawsze się w plenerach znajdzie.Nikomu jednak nie odradzam jeśli lubi.Jeśli chodzi zaś o wspólne wypady ,to jeśli nie jest to bieganie za typową militarką to zawsze w furmance znajdę wolny koziołek :) Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 17:29 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

za stary ,wole chodzic sam ,nie obszywam sie itp itd.Czy kazdy musi brac temat az tak serio? Ja przygode z wykrywka biore za forme zabawy,oderwania od realiów a nie coś co odzwierciedla sposób życia.Przepraszam ale czytajac Wasze posty chce napisać czlowieku wez głeboki oddech i zacznij bawić poki na to czas

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 23:00 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Jeśli odległość 15 km od wrocka to jeszcze Wrocław to ja byłbym również zainteresowany( jeśli ludzie z tej grupy będą mieli jakieś podstawowe zasady, np nie kopania na zasianym, zakopywania dołków itd ) i oczywiście będą mieli poczucie humoru haha

Pozdrawiam kolegę z pomysłem :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 17 maja 2014, 23:37 
Generał Broni
Generał Broni

Ciężko jest stworzyć Taką grupę Nam sie udało -ale trzeba chcieć i zebrać ludzi którym nie tylko zależy na pogoni za najlepszymi fantami ale na dobrej zabawie w dobrym towarzystwie :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 18 maja 2014, 03:59 
kapral riese1968
kapral riese1968

ALNAR napisał(a):
... Popatrz tylko ,czy ktoś tu się udziela,wrzuca jakieś fotki,umawia na wspólne wypady?????.Tu nic się nie dzieje, z nikim dogadać się nie da...

... bo niektórzy choć nie głupi z czasem bardziej mądrzeją :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 18 maja 2014, 19:22 
Młodszy Chorąży Sztabowy
Młodszy Chorąży Sztabowy

Ja też jestem zainteresowany, pomimo że nastolatkiem też już nie jestem :) ale uważam, że fajnie byłoby stworzyć taką społeczność wokół Wrocławia. Nie lubię samotnych wypraw dlatego też chętnie mogę dołączyć do innych osób, jak również chętnie mogę się wybrać na wypad w tygodniu, a nie tylko weekendy. Gdyby ktoś miał ochotę na wypad w tygodniu i szukał kompana, to proszę o priv.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 18 maja 2014, 21:25 
Pułkownik
Pułkownik

Eh Waszmość Riese! Ja to mam nadzieję,że uda nam się kiedyś z przypadku ,wpaść na siebie. :D
Jeśli chodzi zaś o wspólne wypady to ze mną zawsze ustawić się można.Ganiam często ,w tygodniu również jeśli czas pozwala.>Pracuje się żeby rodzinkę wykarmić<Co do naszywek i tym podobnych,to jest mi to po prostu nie potrzebne.Lubię dobre towarzystwo,do pokopania również.Wieć jeśli ktoś ma chęci,ustawka zawsze możliwa.Pozdrawiam Wszystkich Pasjonatow :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 18 maja 2014, 22:31 
Starszy Sierżant Sztabowy
Starszy Sierżant Sztabowy

Alnar napisałem na priv

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 19 maja 2014, 16:37 
Pułkownik
Pułkownik

Szanowni Pasjonaci! Ponieważ widzę,niemałe i cieszące serducho,zainteresowanie wspólnymi wypadami,pragnę wyjaśnić co nieco,może pomoże to mi i Wam i uda się coś fajnego zorganizować.Na początek kilka słów o mnie.45 lat ,dorosłe lub prawie dorosłe dzieci,praca na 2 zmiany,weekendy wolne.Miejsce zamieszkania Dyhernfurth,bardziej znany jednak z zakładów Anorgana(nazwy historyczne już :) ),miejsce pracy Wrocław.W tygodniu latam wokoło własnego komina :) ,w weekendy ruszam często dalej.Kogo i dlaczego szukam? Nie szukam niedzielnych entuzjastów,takich osób,które bawią się w to czasami,dla zabicia czasu.Szukam pasjonatów,mieszkających na tyle blisko,aby można było,bezproblemowo ustawiać wypady.Dlaczego ich szukam?Ponieważ w grupce będzie milej,bezpieczniej i taniej.Każdy kto wdepnął w tą pasję,chciałby pogrzebać gdzieś dalej,wyjazdy kosztują,w większej grupie nie odczuwa się tego tak bardzo i można pozwolić sobie na częstsze i dalsze wyjazdy.A jeśli ekipa jest fajna to miło spędzić ten czas :) .Najchętniej dołączyłbym do już istniejącej grupki,ale rozważę każdą propozycję.Zainteresowanych zapraszam na pw.Pozdrawiam i pełnych dołków życzę. P.S-1.Drogi Daffim nic na p.w nie napisaleś. P.S-2.Grzebiuszka przepraszam za ten dubel post.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]