Teraz jest piątek, 25 lipca 2025, 15:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Do uciekającego z kanarkiem.
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 15:02 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

stanumysłu napisał(a):
ucieczka to ucieczka nawet zwierze goni jak ucieka.......
ja to mam ze sobą paralizator palkę i gaz+latarka heh w jednym urządzeniu i na dziki się przydaje i na rolnika taki co nie do rozmowy
właśnie szkoda wykrywacza jak taka akcja się wywinie wiec polecam takie rozwiązanie mogę dać namiary 120 zł i spokój :) paralizator działa z 10 metrów dosłownie tylko strzał i raczej nie stosowałem na zwierzętach i ludziach bezpośrednio :) straszy same wyładowanie efekt hałas ...... Pozdrawiam

Chodzi o rolników co nie raz se prawa roszczą do ziemi bo tak... bo obok domu ale nie na papierze
ja nie mam to nikt mieć nie będzie zgnije ...... ludzie są zawistni bardzo i trzeba z tym walczyć tym bardziej
ze my ratujemy historie i nikt z nas po posianym nie chodzi wiec w takiej sytuacji kto jest tym złym my czy Pan Rolnik ?
Pozdrawiam

Nick masz kolego chyba bardzo dobrze dobrany do siebie :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 21:54 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

tak jak rosja choc jej nie nawiedze :) ja mam inny problem chodzę bez pytania gdzie chcę i nie ma lipy :) tylko pola nie trafiam a jak rolnik sadzi tylko po dotacje to błąd ortograficzny!!! mowie jak jest i cichnie bo głownie to pol litra i git za co ja mam mu płacić chyba ze super miejsce tak to może zobaczyć liścia yoł nigdy się nie pytałem czy moge jak nie zasiane to wiadomo i jakoś bez lipy no ale może monstera się boja i dobrze :) a Adrenaline kocham kiedys za dobrych lat mlodych chodziło sie na disco tylko po to zeby dac w ryj ale cwaniakom nie za darmo nie bez powodu mam ksywe hubal od 17 roku zycia Pozdro jak myslisz ze robisz cos zle to tak to widza inni jak lecisz po bandzie lepiej na tym wyjdziesz zapewniam sprawdzone !!!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 22:05 
Starszy Kapral
Starszy Kapral

stanumysłu napisał(a):
tak jak rosja choc jej nie nawiedze :) ja mam inny problem chodzę bez pytania gdzie chcę i nie ma lipy :) tylko pola nie trafiam a jak rolnik sadzi tylko po dotacje to <b><font color=red> błąd ortograficzny!!!</font></b> mowie jak jest i cichnie bo głownie to pol litra i git za co ja mam mu płacić chyba ze super miejsce tak to może zobaczyć liścia yoł nigdy się nie pytałem czy moge jak nie zasiane to wiadomo i jakoś bez lipy no ale może monstera się boja i dobrze :) a Adrenaline kocham kiedys za dobrych lat mlodych chodziło sie na disco tylko po to zeby dac w ryj ale cwaniakom nie za darmo nie bez powodu mam ksywe hubal od 17 roku zycia Pozdro jak myslisz ze robisz cos zle to tak to widza inni jak lecisz po bandzie lepiej na tym wyjdziesz zapewniam sprawdzone !!!

Chłopie, a jakby tobie ktoś po podwórku zaczął latać z jakimś sprzętem i cudować, bez twojej wiedzy i zgody to byś się nie wkurzył?? Uświadom sobie, na cudzym polu (niezależnie od tego co aktualnie na nim jest) JESTEŚ GOŚCIEM!!! I święte prawo właściciela cię z niego wyprosić!!! Swoim postępowaniem (z którego jak widać po wpisach jesteś taki dumny) robisz krecią robotę i SZKODZISZ!!! Bo większość rolników, po spotkaniu z tak chamskim zachowaniem (jakim się chwalisz) z następnym poszukiwaczem nawet nie będzie chciało gadać, tylko widłami pogoni.

Ps.
Nie wiem, kto ci tę ksywę nadał, ale swoim zachowaniem hańbisz pamięć człowieka, po którym ją nosisz.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 22:23 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

powiem ci tak dołka mego po mnie nie znajdziesz po 10 minutach wiec kultura jest 2 sprawa jak smigam nie
po za sianym, ugurach, itp kogo mam sie pytac i o co kolesia co trzyma polowe wioski i ma dziadka z wehrmacht ? ja jestem polakiem jestem dumny bo to ciezka praca jest i jak ktos tego nie szanuje to ja mam go szanować ? ja nie chodzę po obsianym itp nie wyjadam mu tyle robaków co 1 swinia dzika w ciogu nocy nie ryje mu metrowych rowów ........ myśląc jak mówisz sam bym na swoje pole nie wpuścił mimo tego ze bym nie miał wyrywki zgadzam sie bo tak jest polak taki jest ze tak ujmę :) ale ci mowie w interesie nie ma sentymentow :) tym bardziej jak nowy klaster lerzy pusty :> i nie chodze po nocach itp sie nie ukrywam !!! i nie uciekam jestem gotowy na kazdego a jak pola zasiane w lasach jest jeszcze oj tyle ze ..........................
a rolnicy maja ciezki okres i bedzie coraz gorzej nabrali z ue kredytow mysleli ze bedzie git unia steruje wszystkim tam ze 5 lat im sie nie bedzie oplacało nawet sadzic maszyny gospodarka ich pojdzie do niemca mleczarnie jedynie ciogna ale tez krowy maja ograniczona ilosc mleka i kary buech taki ten swiat nie ma co sie dziwic wiec lepiej miec na stanie wyposażenie obronne :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 22:38 
Pułkownik
Pułkownik

A mógłbyś dołączyć jakiś klucz do tych szyfrogramów?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 23:01 
Generał Broni
Generał Broni

"ja jestem polakiem jestem dumny bo to ciezka praca jest" - no, to akurat prawda :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 23:05 
Specjalista
Specjalista

:lol: Stan umysłu stanuumysłu mnie obalił :luv

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 23:05 
Generał Broni
Generał Broni

Stachu, do tego trzeba dorosnąć. Osiągnąć odpowiedni stanumysłu, wtedy zrozumiesz. :ups:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 23:11 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Jak człowiek się wczyta, to wiele racji w tym jest. Za ciekawie to u nas nie jest i nie zapowiada się, by było lepiej, rozgoryczenie kolegi stanumysłu rozumiem. Duże firmy, molochy, korporacje i duże pieniądze rządzą światem. Pozostało nam mieć tylko nadzieję na przyszłość, można też co niektórych podsumować za całokształt, w wyborach powszechnych... ale czy coś się zmieni dla zwykłych ludzi na lepsze...? :? ...tego już nie wiem. :roll:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 23:17 
Generał Broni
Generał Broni

Dzięki Bogu zbanowany :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 19 marca 2015, 23:43 
Generał Broni
Generał Broni

kerim napisał(a):
Jak człowiek się wczyta, to wiele racji w tym jest. Za ciekawie to u nas nie jest i nie zapowiada się, by było lepiej, rozgoryczenie kolegi stanumysłu rozumiem. Duże firmy, molochy, korporacje i duże pieniądze rządzą światem. Pozostało nam mieć tylko nadzieję na przyszłość, można też co niektórych podsumować za całokształt, w wyborach powszechnych... ale czy coś się zmieni dla zwykłych ludzi na lepsze...? :? ...tego już nie wiem. :roll:

no i jeszcze "... nierówność społeczna, i trusty i kartele, i wszechpotężna władza kapitału " :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 20 marca 2015, 00:36 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Na stare lata przyszlo się tułać po parę miesiecy w Niemcach, niestety...dlatego Deus jest francusko-niemiecki. :luv

Można kasować :1

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]