stanumysłu napisał(a):
tak jak rosja choc jej nie nawiedze :) ja mam inny problem chodzę bez pytania gdzie chcę i nie ma lipy :) tylko pola nie trafiam a jak rolnik sadzi tylko po dotacje to <b><font color=red> błąd ortograficzny!!!</font></b> mowie jak jest i cichnie bo głownie to pol litra i git za co ja mam mu płacić chyba ze super miejsce tak to może zobaczyć liścia yoł nigdy się nie pytałem czy moge jak nie zasiane to wiadomo i jakoś bez lipy no ale może monstera się boja i dobrze :) a Adrenaline kocham kiedys za dobrych lat mlodych chodziło sie na disco tylko po to zeby dac w ryj ale cwaniakom nie za darmo nie bez powodu mam ksywe hubal od 17 roku zycia Pozdro jak myslisz ze robisz cos zle to tak to widza inni jak lecisz po bandzie lepiej na tym wyjdziesz zapewniam sprawdzone !!!
Chłopie, a jakby tobie ktoś po podwórku zaczął latać z jakimś sprzętem i cudować, bez twojej wiedzy i zgody to byś się nie wkurzył?? Uświadom sobie, na cudzym polu (niezależnie od tego co aktualnie na nim jest) JESTEŚ GOŚCIEM!!! I święte prawo właściciela cię z niego wyprosić!!! Swoim postępowaniem (z którego jak widać po wpisach jesteś taki dumny) robisz krecią robotę i SZKODZISZ!!! Bo większość rolników, po spotkaniu z tak chamskim zachowaniem (jakim się chwalisz) z następnym poszukiwaczem nawet nie będzie chciało gadać, tylko widłami pogoni.
Ps.
Nie wiem, kto ci tę ksywę nadał, ale swoim zachowaniem hańbisz pamięć człowieka, po którym ją nosisz.