https://www.facebook.com/groups/343185102472692/Nie polecam fejsowej grupy "Metaldetectors Polska" jak i samego użytkownika bremerhaven jako towarzysza na wykopki. Jego poziom merytoryczny równa się 0, wiedza także. Po krótce historia taka...
Jego kompan podczas niedawnego spotkania usiłował mi wcisnąć że wykopany chwile wcześniej aluminiowy pruski 1 pfennig to srebro nie alu ... ba mówił nawet że ma 7 sztuk tych PRUSKICH srebrnych 1 feningówek na chacie... i że są też takie ZŁOTE 1 pfennig... :lol: :ups: Uświadomiłem go co do tego ale on dalej postanowił iść w zaparte, chwilę wcześniej poznany typek... Nieświadomie pokazywał mi zdjęcia moich znajomych ze strony "MyViMu.com", wpisywał też jak mu powiedziałem w google : 1 silber pfennig ale po kliknięciu na jakieś za każdym razem okazywało się że wszystkie to alu.. Zrozumiał że ma w ręku monetę aluminiową, ale obaj dalej się upierali już nie tyle o jego kompana posiadanie (cena dodatkowo 1000 euro, czyli jego kompan ma w domu 7000 euro...) ale o istnienie. Nie dość że obaj nie potrafią niczego nakopać i twierdzą "tu nic nie ma" a człowiek jedzie na spotkanie do "kolegi?" kawał drogi a po przyjechaniu słyszy "jedziem z powrotem bo nic tu nie ma"... gdzie później wracam dwukrotnie :). Po zamieszczeniu kilku zdjęć na tej grupie Metaldetectors Poland wraz z opisem "znalezione tam gdzie wychodzą srebrne pfennigi " , bremerhaven usunął mój post identyfikujący czyjąś tam łuskę, zapytany dlaczego to zrobił odpowiedział "bo wkurzasz mnie z tym srebrnym pfenigiem" oczywiście dalej twierdząc że istnieją twierdząc i są po 1000 euro ..." po czym zablokował dostęp do swojej grupy.... buahahah.
Więc jak pisałem poziom merytoryczny obu "znafców" jest znacznie poniżej mojego - naszego (bremerhavena poznałem już z kilkoma moimi znajomymi) Widzisz trzeba było ze swoim kompanem nie rżnąć głupa albo w ogóle napisać "nie przyjeżdżajcie" bo wrażenie od początku miałem takie że po co tu przyjechałem skoro ty sobie gdzieś tam lecisz i nawet porozmawiać nie chcesz" a nie mieć teraz do kogoś pretensji i blokować go w grupie :lol: :lol: :lol: Kiedyś jak się poznaliśmy jeszcze do niedawna byłeś inny ale widzę za bardzo się stałeś "znafcą" jak ten twój kompan.. Tak jak napisałem tobie w smsie.. zawijaj się razem z tą swoją grupą i tym srebrnym pfennigiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: