Teraz jest sobota, 18 października 2025, 18:24

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Stargard Deus
PostNapisane: sobota, 26 grudnia 2015, 22:16 
Sierżant
Sierżant

Witam
Jest ktoś ze Stargardu i posiada Deusa?Rozważam jego zakup, aktualnie chodzę z Garretem Euro Ace i chciałbym poradzić się czy warto go kupić ale wcześniej chciałbym zobaczyć go w terenie:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Stargard Deus
PostNapisane: sobota, 26 grudnia 2015, 22:49 
Generał Broni
Generał Broni

W jakim terenie Kolego ? Jak chodzisz po polu lub nieużytkach to nie musi być między nimi duża różnica, zabawa zaczyna się w terenie trudnym, typu stara wioska. Miałem Euroace, kupiłem za 1150 zł i byłem przekonany, że do Optimy za 1850 zł nie ma nic równego. Do tej pory mogę to potwierdzić. Od Optimy za 1850 zł do Deusa za 3800 zł w zwykłym polu moim skromnym zdaniem poza wagą nie ma żadnej różnicy, zabawa zaczyna się na wioskach i zaśmieconym terenie - ogródki, sady itp. Zależy co kopiesz. Ale dużo zależy też od szczęścia. Z jednego wypadu czasami wracam pokonany, a czasami wygrywam ze wszystkimi. Chcesz to w jakąś niedzielę zaproś nas do siebie, zobaczysz Deusa w akcji :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 26 grudnia 2015, 23:18 
Sierżant
Sierżant

Tak szczerze to głównie po polach chodzę,lasy to w 10% tak w sumie(ale to jak jestem w okolicach Węgorzyna) tam jest dużo domostw opuszczonych w lasach a mało pól uprawnych.No ale tak podsumowując to sprzęt przeznaczony głównie na pola.Hmm myślałem wcześniej o Optimie bądz Argo i teraz po twoim poście znów powróciłem do tych myśli...A co do wspólnych wykopek to oczywiście zapraszam, nawet jutro będę się wybierał na okoliczne pola także gdybyś/cie mieli chęci to zapraszam;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 27 grudnia 2015, 21:22 
Sierżant
Sierżant

Po rozważeniu wszystkich za i przeciw wybór padł na Optime,jutro się po nią wybieram akurat jest zimowa promocja ;) ,Mam nadzieje że posłuży mi i będzie to miłe zaskoczenie po EuroAce:)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 grudnia 2015, 16:37 
Generał Broni
Generał Broni

Z pewnością poczujesz różnicę :) W temacie o Optimie masz podane ustawienia, ja chodziłem w trybie mix i to jest wielka zaleta tego sprzętu. Pzdr.

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]