salque napisał(a):
Witam mam pytanko mam standardowe słuchawki w xp deus sw4 wersja lite - chciałbym je zmienić na jakieś lepsze jakie ew. polecacie co prasowałyby do wersji i czy np bezprzewodowe są jakieś ? a jak są to czy nie opóźniają sygnału ? bardzo proszę o pomoc bo standardowych mam już dość ;/
ps. do kolegi co pytał o ustawienia i dyskoteke w wersji lite powiem tak na początku miałem straszne problemy nie wiedziałem co i jak i aż głowa bolała od nadmiaru sygnałów.
moja rada używam standardowych programów od 1 do 10 ew. co zmieniam do GB - dys - i czułość czułość zawsze 96-98 , co do GB włączasz wykrywacz i w terenie co zamierzasz szukać dajesz p.10 GB na 70 trzymasz minus i pompujesz wybija Ci wtedy poziom GB - dajesz np p.3 i wbijasz gb o 3 numerki niższe albo 1 wyższy - do pracy wykrywacza trzeba się przyzwyczaić deus nie jest sprzętem cichym ale za to kosą
ew. jak masz kolegę z panelem to możesz np p.2 i p3 - wgrać na p.11-12 i zmienić śledzenie GB tak byś nie musiał bawić się w pompowanie a też wycisza wykrywacz - reszty nie ma co zmieniać , odnośnie TONES - latam na 3 i już wiem co w trawie piszczy - chodź zastanawiam sie by nie zmienić na full Tones i uczyć się na tym.
to by było na tyle dla podsumowania pracy i całokształtu DEUSA powiem tylko tyle kolega lata z garretem , a 2 z GM4 - i deus potrafi zbierać fajne fanty za ich śladem gdzie u nich nie ma pyknięcia osobiście sprzęt wart swej ceny - a panel możesz dokupić jak ogarniesz wykrywa na poziomie LITE - kolega mam Panel lata z wykrywą ok 10 lat i mówi ,że wg. jego opinii jet zbędny ma tylko kilka opcji co się ustawia na początku i wsio deusa ustawiasz pod SIEBIE jak spasują Ci programy podstawowe i jak raz ktoś Ci zmieni to co chcesz( w moim przypadku GB na auto) nie masz potrzeby kupowania panela bo z czasm przestaniesz na niego patrzeć a bd. chodził na słuch - PS. do sw4 lite dokup jedynie PINPOINTER :) pozdro
Dzięki za wyczerpująca odpowiedź. Poszedłem dokładnie w tym kierunku w sensie programy, Full tony, nauka, krecik w przyszłości. Pozdro