Teraz jest sobota, 6 września 2025, 14:14

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: XP Deus - pierwsze wrazenia
PostNapisane: piątek, 20 lutego 2015, 23:56 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Viking dawał 2 nie wiem jak w tym roku.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 00:58 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

wiem jedno kasa jaka pójdzie za deusa to nie to co za ace 150 :)

bardzo dziękuję Kolegom za opinie

pozdraw.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 12:23 
Moderator
Moderator

A ja przeciwnie, gorąco Denara odradzam. Do momentu kupna wszystko jest oczywiście ok, ale później w wypadku zgłoszenia zastrzeżeń, zostaniesz potraktowany jak intruz. Denar nie ma za grosz szacunku dla swoich klientów.
Kupując Deusa również kierowałem się długością gwarancji i ceną. Wówczas Denar był bezkonkurencyjny. Niestety.
Ale teraz to się zmieniło:
Zadzwoń, zapytaj: http://www.detektorymetalu.com/detektor ... ctors.html

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 12:26 
Generał Broni
Generał Broni

Jeżeli kupować XP, to tylko w Talkompie. Kupiłem tam swojego GMP i nie żałuję. Dobra cena, długa gwarancja i co najważniejsze doskonały kontakt. W razie jakichkolwiek problemów możesz napisać/zadzwonić i uzyskasz pomoc. Wszelkie naprawy - szybko i sprawnie.
Może brzmi to jak reklama ale takie są moje doświadczenia z Talkompem. Solidne firmy warto reklamować :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 12:52 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

Renald, nie wykorzystuj tego, że nie wypowiadam się na tym forum. Każdego klienta traktuję z szacunkiem, mimo, że ja sam jestem traktowany przez klientów czasami tak jak Ty mnie teraz traktujesz.
Nie jestem świadomy aby ktokolwiek był przeze mnie był potrakltowany jak intruz i żaden klient z problemem nie jest pozostawiony sam sobie, każda naprawa gwarancyjna jest załatwiona pozytywnie w możliwie najkrótszym czasie, chyba że klent naruszył jej warunki.
Nie zamierzam tutaj ciągnąć jakiejklolwiek polemiki, i tak złamałem swoje słowo na temat ignorowania tego forum odpowiadając na to oszczerstwo.
Andrzej Wyka - Denar-Wykrywacze Metali.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 15:13 
Chorąży
Chorąży

Obawiam sie panie Andrzeju ze nie ma pan racji. Sam zgłaszałem tel. moje watpliwosci co do poprawnego działania deusa. Olewawczo zaznaczył pan ze nie ma mozliwości usterki ze jest pan za granica i nie ma czasu na chwile obecną. nakazał mi pan zmiane softu na własna rekę. nie chciałem tego robić bo po konsultacji z rzecznikiem praw konsumenta , dostałem odpowiedz iz po takiej ingerencji mogę utracić gwarancje. Nie wyobrażam sobie że salon albo dealer Mercedesa telefonicznie każe wgrac nowe oprogramowanie do swojego produktu i będzie ok.. ja zgłaszałem wade jednego na gwarancji wipsane zostało co innego. Do momentu sprzedaży wszystko ok, ale po to juz nie odpisywał pan. nie chciał rozmawiac przez telefon gdy były jakies watpliwości. na tamtą chwile była to najlepsza oferta. ale ŻAŁUJĘ ze tak zostałem potraktowany. Moze jestem jedyny. a może sie mylę.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 15:26 
Moderator
Moderator

Oj nie Trier1900, nie jesteś jedyny... Ale jak to szczerze Denar napisał:
Denar napisał(a):
Nie jestem świadomy aby ktokolwiek był przeze mnie był potrakltowany jak intruz i żaden klient z problemem nie jest pozostawiony sam sobie (...)
Po prostu nie jest tego świadomy i już. Sprawa załatwiona.
Kupując u Denara nie miałem pojęcia z jakiej klasy człowiekiem mam do czynienia, a sygnały na jego temat które (przyznaję) do mnie docierały, naiwnie zlekceważyłem. Jak się okazało, cena to jednak nie wszystko...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 15:29 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Chłopaki dajcie sobie na wstrzymanie. Czy w prawie każdym wątku musi być jakieś spięcię i dym? Żale w temacie złych sprzedających i złych serwisów wylewamy tu viewtopic.php?f=10&t=78944

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 15:37 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Ja również polecam zakup w Talcompie, nie wiem jak jest u innych dystrybutorów ale tutaj reakcja na problem jest natychmiastowa, świetny kontakt i człowiek potrafi doradzić a cena lepsza niż u szanownej konkurencji.
Może dla wielu to nie ma znaczenia ale Talcomp w jakieś części finansuje to forum...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 21 lutego 2015, 16:36 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

trier1900 wgrywać oprogramowanie może każdy i ile razy chce, po to jest przewód dostarczony z Deusem. Mogła być taka sytuacja, że byłem zagranicą i nie mogłem z Tobą długo rozmawiać. Może poczułeś się źle potraktowany, ale zapewniam, że ja Cię tak nie potraktowałem; czasami musimy odebrać telefon w najmniej odpowiednich sytuacjach. Jeżeli tak się poczułeś to bardzo przepraszam, trzeba było zgłosić problem po moim powrocie i z pewnością byłby rozwiązany jak każdy inny. Zawsze odpowiadam na maile i telefonicznie, czasami zdarza się, że maile nie dochodzą lub są wrzucane do Spamu i to może być jedyne wytłumaczenie. Każda naprawa gwarancyjna jest traktowana przeze mnie bardzo poważnie i załatwiana tak szybo jak to możliwe. Kiedy doradzam aby rozładować cewkę do końca to to tak należy zrobić, często klienci wątpią aby to pomogło, ale prawda jest taka, że pomaga w 99%. Jeżeli klient nie potrafi wgrać od nowa oprogramowania to można przysłać wykrywacz i ja to zrobię.
Nie było takiej sytuacji aby naprawa gwarancyjna nie była wykonana mimo, że często są dowody, że klient postępował ze sprzętem niewłaściwie i wina usterki jest po jego stronie.
Renald, proszę ujawnij się i powiedz jaką krzywdę Ci wyrządziłem, jakiej naprawy gwarancyjnej Ci odmówiłem, bądź co masz konkretnie mi do zarzucenia, bo ja szczerze do winy się nie poczuwam. Najlepiej ujawnij się z imienia nazwiska i miejsca zamieszkania aby było fair po obu stronach. Nie bądź anonimowy, bo anonimowo łatwo każdego opluć, a z pewnością nie zrobiłbyś tego stąjąc ze mną twarzą w twarz.
Domyślam się, że ta odpowiedź zostanie usunięta jako nie mając związku z tematem, a wypowiedzi negatywne pozostaną, taka była i jest polityka tego forum, bo ktoś kto nie jest sponsorem jest do wyeliminowania. Sprzedających Deusy jest obecnie bardzo wielu i ceny też są różne. Klient ma na szczęście możliwość wyboru i narzucanie jednego sklepu na siłę na wiele się nie zda.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 lutego 2015, 03:01 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

mój przyszły zakup Deusa widzę rozruszał temat, ja tylko po prostu chcę wydać naprawdę dla mnie dużo pieniędzy na Deusa,
ale nie chodziło mi o wzbudzanie antagonizmów,

sorry denar i reszta...

pozdraw.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 lutego 2015, 14:07 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

Cześć, moja rada taka: chcesz sprzętu na lata? - Nie kupuj Deusa! Lepiej zainwestuj kasę w e-traka lub f 75:)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 lutego 2015, 14:17 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

Sigismus napisał(a):
Cześć, moja rada taka: chcesz sprzętu na lata? - Nie kupuj Deusa! Lepiej zainwestuj kasę w e-traka lub f 75:)

moja decyzja zakupu Deusa podyktowana jest także tym, że muszę mieć mobilną wykrywkę, nie mam prawka, a tym bardziej auta :D,
poruszam się skuterem, AT Gold-em w tamtym roku nie chodziłem tyle ile chciałem...

poza tym z lżejszą wykrywką łatwiej uciekać :) :lol:

pozdraw.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 lutego 2015, 15:03 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

znalazłem jeszcze takowy sklep:

L.Tech

http://outdoor-shop.pl/pl/xp-deus-11dd- ... etali.html

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 22 lutego 2015, 16:21 
Główny Administrator
Główny Administrator

Denar napisał(a):
Domyślam się, że ta odpowiedź zostanie usunięta jako nie mając związku z tematem, a wypowiedzi negatywne pozostaną, taka była i jest polityka tego forum, bo ktoś kto nie jest sponsorem jest do wyeliminowania. Sprzedających Deusy jest obecnie bardzo wielu i ceny też są różne. Klient ma na szczęście możliwość wyboru i narzucanie jednego sklepu na siłę na wiele się nie zda.

Choć nie na temat ustosunkuję się do wypowiedzi Denara.
Forum PoszukiwanieSkarbow.com zawsze miało i ma ambicję aby wyznaczać standardy.
Dlatego, od samego początku wystrzegamy się np komercji czy handlu wykopkami.
Podobnie jest z reklamami i promocjami zamieszczanymi na jego łamach.
Wiele firm zwraca się do mnie o możliwość zamieszczenia tu swoich reklam o co sam z resztą zabiegałeś.
Podejmując współpracę z reklamodawcą decydującym czynnikiem jest jego wiarygodność.
Dlatego też 5 lat temu założyłem taki wątek: viewtopic.php?f=10&t=78944
Opinie w nim zawarte zadecydowały o zerwaniu współpracy z jednymi i nawiązaniu z nowymi partnerami.
Uważam też za obraźliwe traktowanie forumowiczów jako bezmyślnych i nie mających własnego zdania.
Drogi Denarze !
Podnieś standardy własnej pracy do poziomu Talcompu czy Rutusa a zobaczysz, że nastanie wiosna :1

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 423 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]