front247 napisał(a):
Przecieranie butem benek ma chyba z chodzenia z deusem..żeby ID coś pokazało ..:) ok sorry za zgryzliwość ja nie chce być złośliwy, ale piszemy o jednak poważnych sprawach. Lubie czytać wrażenia kolegi bo i elokwencja i słownictwo bogate ale niech w tym bedzie merytoryczność i poważne podejście. Ja nie lubie na siłę rozgrzeszać sprzetu który ma ewidentne wady,trzeba je krytykować i piętnowac...by były w przyszłości lepsze.
Nie widziałem jeszcze testu na który chyba wiele osób czeka alter vs. deus. Benek zdaje się jest posiadaczem obu ale na razie nei chce sie wypowiadać. Jesli takowy się nie pojawi to postaram się jak tylko dostane przesyłke z alterem,porównać go z deusem kolegi...
Kolejny nic nie wnoszący post , takie teksty niszczą pozytywną merytoryczną dyskusję i to forum , nie rozumiesz i nie umiesz używać full tones - to twój problem ja uważam że jest super , zrozum że ktoś może mieć inne zdanie i może mieć rację , szanuj opinie innych bo sam możesz nie mieć racji czym narażasz się na śmieszność , nie masz argumentów to ich nie używaj bo ich nie masz , nie trawię retoryki jakiej używasz .
Kolega Front jeszcze 3 tygodnie temu był zdecydowany na Deusa a dzis 360 zwrot choć Altera w rękach nie miał.