BRAT_MIH napisał(a):
Z tego co widziałem Prymek się już wyprzedał ze swojego GM, a porównania z polskimi wykrywaczami na swoim poletku nie zrobił :cry: Ja prawie rozumiem łyknąć to "cudo" za 1800 zł, ale tu już się znaleźli tacy, co dali ponad tysiąc więcej, bo kilka cewek było. Zamiast Minelaba np. A jak napisałem swoje domniemania co do opłacalności procederu to moderator, również Prymek temat poczyścił i z głowy. Czy naprawdę to bułgarsko - cygańskie coś jest o tyle lepsze od naszego polskiego Rutusa, że tyle osób dało się w to wciągnąć ?
Nie przywiązuję się do wykrywaczy i często je zmieniam a do ulubionych wracam np. ( mxt miałem 2 razy , gmp dwa razy , tejona 2 razy , vaquero 3 razy , explorer 3 razy ) tak mam teraz minelaba explorera i komuś może to się wydać dziwne bo to wykrywacz całkowicie inny od GM4 ( w sumie na drugim końcu skali ) ale ja go znam i bardzo lubię - zawsze miałem z nim wiele radości i fantów wysokiej jakości może nie wykopię tyle co z gM4 ale po czterech Golden Maskach będzie to wspaniała odmiana. Jestem 100% pewny że za jakiś czas wrócę do Golden Maska.
Nie będzie testu Bułgar vs Polak bo nie chcę tego robić.
Nie usuwałem twoich wypowiedzi o GM4 bo z zasady tego nie robię ( gdybym usunął to na 100% bym powiadomił twórcę ) natomiast na prośbę użytkowników część postów z tego wątku wydzieliłem i stworzyłem nowy dla Visty.
Nie miałem Rutusa i nie jestem ci w stanie powiedzieć czy jest lepszy od " bułgarsko - cygańskiego coś "
i jeszcze jedno , na forach angielskich czy niemieckich nie znajdziesz żadnych negatywnych informacji na temat słuchawek ws czy wzbudzania się GM - na naszym forum tą informację masz ,o wzbudzaniu się pisałem chyba rok temu , o tym że zakłócają go maszty przekaźnikowe telefonii (i podobne ) też pisałem rok temu , pisałem również na temat słuchawek. Mimo wszystko bardzo wysoko oceniam GM4 i myślę że jest wielu użytkowników którzy są z niego zadowoleni .