Teraz jest poniedziałek, 30 czerwca 2025, 12:43

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: GM4
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 16:44 
Moderator
Moderator

Aliens napisał(a):
Solo strasznie boisz sie kupic ,w koncu kup sobie a nie tylko chciałbys dokladnie co i jak ,ja tez ryzyko ponosiłem kupując kazdy z wykrywaczy ,trudno tak to jest taz wypytywałem co i jak ale nie do tego stopnia jak ty od kilku miesiecy. Poniosłem to ryzyko i kupiłem Argo sprzet ok ale widzisz jakos nie lezał mi i trudno moja strata... wiec wez sie złap za jondra i wkoncu podejmij meska decyzje..

Swiete slowa :za

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 18:54 
Porucznik
Porucznik

Wiem to wszystko panowie, ale ciezko jest wydac kilkanascie ciezko zarobionych stów zeby sobie potestowac, przynajmniej dla mnie.Dlatego dopytuje sie od dłuzszego czasu.Moze wymienicie wady i zalety gm4 gmp4.Słyszałem ze w gmp4 ma problemy z sondami i wtyczkami jakie sa wasze spostrzezenia?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 19:05 
Generał Brygady
Generał Brygady

Solo ,kazdy wykrywacz ma zalety i wady jednemu to pasi drugiemu nie i tak to jest ,jezczcze sie taki nie urodził co by drugiemu dogodził wiec. Co mam ci podac przyklad chociaz to kwestai tego czy cos jest w ziemi ,chodzółem ze swoim sprzetem i cos tam znajdowałem a koles z Xterrka i nic a tereska to super sprzet wiec sam widzisz wiecej szczescia trzeba miec a sprzet tylko w tym szczesciu nam pomaga... jaki by nie był...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 20:25 
Specjalista
Specjalista

prymek napisał(a):
Aliens napisał(a):
Solo strasznie boisz sie kupic ,w koncu kup sobie a nie tylko chciałbys dokladnie co i jak ,ja tez ryzyko ponosiłem kupując kazdy z wykrywaczy ,trudno tak to jest taz wypytywałem co i jak ale nie do tego stopnia jak ty od kilku miesiecy. Poniosłem to ryzyko i kupiłem Argo sprzet ok ale widzisz jakos nie lezał mi i trudno moja strata... wiec wez sie złap za jondra i wkoncu podejmij meska decyzje..

Swiete slowa :za

Solo zgadzam się z kolegami - tylko skoro nie wiesz co kupić to kup produkt sprawdzony. Jest duży wybór wykrywaczy analogowych dobrych na drobnicę w ofercie renomowanych producentów: Tesoro Tejon/Vaquero, XP GMP, C.Scope 6MX. Kup używany jak ci nie będzie odpowiadał to odsprzedasz bez większej straty na wiosnę.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 9 stycznia 2014, 22:37 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Jeśli chodzi o sądę 12 Spider 30cm to jest najlżejsza sonda do Golden Maska oczywiście chodzi o sądy dużego kalibru jest 100 lub 150g lżejsza od 25x30 więc myślę,że wyważenie będzie rewelacja bo z sądą 25x30 jest ok więcej napiszę jak dotrze do mnie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: piątek, 10 stycznia 2014, 00:48 
Porucznik
Porucznik

no to czekam na twoja opinie.Daj znac jak tam stabilnosc glebokosc itp.

pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 16 stycznia 2014, 15:58 
Porucznik
Porucznik

okrezna1 napisał(a):
Jeśli chodzi o sądę 12 Spider 30cm to jest najlżejsza sonda do Golden Maska oczywiście chodzi o sądy dużego kalibru jest 100 lub 150g lżejsza od 25x30 więc myślę,że wyważenie będzie rewelacja bo z sądą 25x30 jest ok więcej napiszę jak dotrze do mnie.

i co dostałeś już sprzęt? jakis testy robione były?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 20 stycznia 2014, 19:34 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Prymek!
Co byś doradził? Typowo na drobnicę GM4 pro czy Optimę?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 20 stycznia 2014, 19:52 
Generał Brygady
Generał Brygady

Seku napisał(a):
Prymek!

GM4 :1

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 20 stycznia 2014, 20:10 
Moderator
Moderator

Seku napisał(a):
Prymek!

Nie wiem , nie miałem Rutusa Optimy ,niech porównują osoby które miały oba wykrywacze - inaczej to nie ma sensu i doprowadzi do pyskówki , druga sprawa to dwie całkiem inne koncepcje wykrywacza ( wyświetlacz i więcej ustawień )

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 20 stycznia 2014, 20:24 
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy

na tym filmiku z porównania z deusem to oczywiście deus wyszedł zwyciesko....bo to można od biedy kopac a ten ,,bułgar,, to ewidentnie do ominiecia sygnał...jeszcze bym rozumiał jakby przebił na kolor a zelazo by jakoś sygnalizował,a tam jest sygnalizacja 3x zelazo...separacja separacją,nie wazne że separuje sygnały blisko położonych przedmiotów ,szkopuł w tym żeby przebić sie przez dyskryminowany przedmiot na ten właściwy... ale liczy sie efekt.testy o kant dupy,pokazywac fanty skopane z dolków.

Niedawno czytałem testy z tego GM4 ...niestety lipa,ale to trzeba na różnych europejskich forach poczytac,wiele opinii.
pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 20 stycznia 2014, 21:08 
Moderator
Moderator

hmm... trzeba kupić i pochodzić z wykrywaczem a potem coś pisać , daj linka do tych testów GM4 które czytałeś - te lipa

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 20 stycznia 2014, 21:12 
Generał Brygady
Generał Brygady

front247 napisał(a):
na tym filmiku z porównania z deusem to oczywiście deus wyszedł zwyciesko....bo to można od biedy kopac a ten ,,bułgar,, to ewidentnie do ominiecia sygnał...jeszcze bym rozumiał jakby przebił na kolor a zelazo by jakoś sygnalizował,a tam jest sygnalizacja 3x zelazo...separacja separacją,nie wazne że separuje sygnały blisko położonych przedmiotów ,szkopuł w tym żeby przebić sie przez dyskryminowany przedmiot na ten właściwy... ale liczy sie efekt.testy o kant dupy,pokazywac fanty skopane z dolków.

Niedawno czytałem testy z tego GM4 ...niestety lipa,ale to trzeba na różnych europejskich forach poczytac,wiele opinii.
pozdrawiam

no to sie mylisz bo tylko czytałes ,trzeba było w pkrytyce obadac i dopiero sie wypowiadac .. wiec miałem X-Terrki 705 a wiadomo ze to super sprzet , ale GM4 na drobnice mozna powiedziec kosa tak samo jak tereska ale jak powiedział kolega kazdy ma swoje zdanie... moje jest takie :idea :idea :idea

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 20 stycznia 2014, 21:47 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Ok, dzięki za odpowiedz koledzy! :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 22 stycznia 2014, 18:27 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Tak wygląda GM4 z nową cewką 12 Spider Coil.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 490 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]