Cytuj:
Czy uważasz, że jak ustawisz grunt w jednym miejscu, to dwa rożne wykrywacze będą się podobnie zachowywać w innym? GM jest akurat czuły na ustawienia gruntu a na przykład w GMP to jakbyś nie ustawił, zawsze jest dobrze, no może przesadziłem, ale dużo wybacza.
- uważam że nie jest to podejście idealne ale lepsze niż przypadkowe nastawy czy też umyślne kręcenie balansem gruntu tak, aby sprzęt wypadł lepiej.
Cytuj:
TH 10-15
Gain - 0
Disc Depth -15
i w nastepnym teście zmienić tylko Disc Depth na 8 i na 0
cewki się różnią wielkością na korzyść Visty, co prawda niedużo, ale jednak.
- ok spróbuje na takich. Ciekawe tylko jak przy takich ustawieniach prezentuje się zasięg.
prymek napisał(a):
" Prymek, gdzie dałem info że to cewka CC? :P bo nie widzę tego na filmiku. "
taka informacja była jeszcze wcześnie rano w tytule twojego testu ( CC ) i dlatego zareagowałem . Chyba po moim poście CC zostało usunięte - przewin sobie pamięć i przypomnij jak poprawiałeś rano
- Faktycznie jest też filmik z grudnia gdzie testuje na tej samej podłodze Vistę Smart+. Poprawiłem tytuł jakieś 20 minut temu. Z rana po Twoim poście nie skumałem że o ten wcześniejszy filmik chodzi :P. Szczerze to myślałem że jest już poprawione ponieważ raz już zmieniałem nazwę cewki w tytule (i to w grudniu zmieniałem), najwidoczniej nie zapisało się.
https://www.youtube.com/watch?v=y22H3uAtRL8