racer napisał(a):
foorest1 napisał(a):
Poza tym jako osoba mocno stronnicza daruje sobie dalsze udzielanie się w tym temacie - i tak nikt mi nie uwierzy (sam też bym sobie nie uwierzył :lol: )
A ja uwierzę bo mam MR2 i jestem mega zadowolony. Z faktów to mogę tu porównać tylko Rutusy Proxime i Optime w mojej opinii sprzęt nie porównywalny(na korzyść MR2). Z tego co w polu ,to kolega ma Teresę 7 ze snajperą i dziś z pola wróciliśmy 4 do 13 monet wygrałem ja. Więc wiem co pisze. No i jeszcze jedno MR2 był na testach u mojego kolegi który chodzi z AT Pro i to on mi doradził ten wybór. Twierdząc że jest głębszy i szybszy. Myślę że jeszcze się wiele o nim dowiemy jak trochę więcej osób będzie go miało. Generalnie ja osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru. Pozdrawiam wszystkich!
a czy brałes pod uwage szczescie ??? hehe moze to było przyczyną .. Sam miałem Makro Racer i wiem jak on działa i w sumie to miałem kilka wykrywaczy od Midasa po Minalaba .. wiec nie bede tu mowił ktory lepszy bo wiadomo to urządzenie ma tylko nam dopomoc w szczeciue a i tak samo sie nie wykopie...[/quote]
No fakt nawet Deus to nie Zeus. Jak
nie ma nic na polu to koparka nie pomoże. Ale nadal uważam że MR2 to dobra wykrywka.