Teraz jest niedziela, 27 lipca 2025, 13:41

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowe wykrywacze Makro
PostNapisane: sobota, 27 sierpnia 2016, 23:00 
Szeregowy
Szeregowy

Poza tym jako osoba mocno stronnicza daruje sobie dalsze udzielanie się w tym temacie - i tak nikt mi nie uwierzy (sam też bym sobie nie uwierzył :lol: )[/quote]

A ja uwierzę bo mam MR2 i jestem mega zadowolony. Z faktów to mogę tu porównać tylko Rutusy Proxime i Optime w mojej opinii sprzęt nie porównywalny(na korzyść MR2). Z tego co w polu ,to kolega ma Teresę 7 ze snajperą i dziś z pola wróciliśmy 4 do 13 monet wygrałem ja. Więc wiem co pisze. No i jeszcze jedno MR2 był na testach u mojego kolegi który chodzi z AT Pro i to on mi doradził ten wybór. Twierdząc że jest głębszy i szybszy. Myślę że jeszcze się wiele o nim dowiemy jak trochę więcej osób będzie go miało. Generalnie ja osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru. Pozdrawiam wszystkich!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 27 sierpnia 2016, 23:18 
Kwatermistrz
Kwatermistrz

sulik84
Cytuj:
Chciałbym też przypomnieć, że mówimy o sprzęcie ze średniej półki cenowej, gdzie nie wyznacza się nowych trendów ale raczej bazuje na sprawdzonych technologiach.

Czy bazowanie na sprawdzonych technologiach musi oznaczać kopiowanie? :) [pytanie retoryczne]

T.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 sierpnia 2016, 09:19 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

foorest1 napisał(a):
Poza tym jako osoba mocno stronnicza daruje sobie dalsze udzielanie się w tym temacie - i tak nikt mi nie uwierzy (sam też bym sobie nie uwierzył :lol: )

A ja uwierzę bo mam MR2 i jestem mega zadowolony. Z faktów to mogę tu porównać tylko Rutusy Proxime i Optime w mojej opinii sprzęt nie porównywalny(na korzyść MR2). Z tego co w polu ,to kolega ma Teresę 7 ze snajperą i dziś z pola wróciliśmy 4 do 13 monet wygrałem ja. Więc wiem co pisze. No i jeszcze jedno MR2 był na testach u mojego kolegi który chodzi z AT Pro i to on mi doradził ten wybór. Twierdząc że jest głębszy i szybszy. Myślę że jeszcze się wiele o nim dowiemy jak trochę więcej osób będzie go miało. Generalnie ja osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru. Pozdrawiam wszystkich![/quote]

a czy brałes pod uwage szczescie ??? hehe moze to było przyczyną .. Sam miałem Makro Racer i wiem jak on działa i w sumie to miałem kilka wykrywaczy od Midasa po Minalaba .. wiec nie bede tu mowił ktory lepszy bo wiadomo to urządzenie ma tylko nam dopomoc w szczeciue a i tak samo sie nie wykopie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 sierpnia 2016, 10:18 
Szeregowy
Szeregowy

racer napisał(a):
foorest1 napisał(a):
Poza tym jako osoba mocno stronnicza daruje sobie dalsze udzielanie się w tym temacie - i tak nikt mi nie uwierzy (sam też bym sobie nie uwierzył :lol: )

A ja uwierzę bo mam MR2 i jestem mega zadowolony. Z faktów to mogę tu porównać tylko Rutusy Proxime i Optime w mojej opinii sprzęt nie porównywalny(na korzyść MR2). Z tego co w polu ,to kolega ma Teresę 7 ze snajperą i dziś z pola wróciliśmy 4 do 13 monet wygrałem ja. Więc wiem co pisze. No i jeszcze jedno MR2 był na testach u mojego kolegi który chodzi z AT Pro i to on mi doradził ten wybór. Twierdząc że jest głębszy i szybszy. Myślę że jeszcze się wiele o nim dowiemy jak trochę więcej osób będzie go miało. Generalnie ja osobiście jestem bardzo zadowolony z wyboru. Pozdrawiam wszystkich!

a czy brałes pod uwage szczescie ??? hehe moze to było przyczyną .. Sam miałem Makro Racer i wiem jak on działa i w sumie to miałem kilka wykrywaczy od Midasa po Minalaba .. wiec nie bede tu mowił ktory lepszy bo wiadomo to urządzenie ma tylko nam dopomoc w szczeciue a i tak samo sie nie wykopie...[/quote]

No fakt nawet Deus to nie Zeus. Jak nie ma nic na polu to koparka nie pomoże. Ale nadal uważam że MR2 to dobra wykrywka.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 28 sierpnia 2016, 11:36 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

foorest1 napisał(a):
racer napisał(a):
foorest1 napisał(a):

a czy brałes pod uwage szczescie ??? hehe moze to było przyczyną .. Sam miałem Makro Racer i wiem jak on działa i w sumie to miałem kilka wykrywaczy od Midasa po Minalaba .. wiec nie bede tu mowił ktory lepszy bo wiadomo to urządzenie ma tylko nam dopomoc w szczeciue a i tak samo sie nie wykopie...

No fakt nawet Deus to nie Zeus. Jak <b><font color=red>nie ma</font></b> nic na polu to koparka nie pomoże. Ale nadal uważam że MR2 to dobra wykrywka.[/quote]

dokładnie, a co do MR2 to przeciez nie twierdze ze jest zły.. kazdy wykrywacz na swoj sposob jest dobry ...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 29 października 2016, 16:02 
Porucznik
Porucznik

Witam ponownie... wykrwacz od ostatnich awarii sprawował się ok za duzo nie chodziłem z 5 godz. Na tydzień i dziś znowu badziewie pękło. Mam dość tego niedbalstwa w makro. Dobrze ze mam jeszcze gwarancję..... nie licząc ze mam już 4 cewke.... To drugi raz pękła sztyca przy raczce w elektronice.... Tym razem napiszę do Turków by ramach rekompensaty dali Nowy mr2 A jak nie zwracam sprzęt z powodu ciągłych awarii... wykrwacz dobry ale wykonanie no coź. Już go nie polecam.....

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 29 października 2016, 16:26 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

lama dlatego ja jak rurka złamała sie jak opisujesz , sam zamowiłem sobie i z kwasowki wykonałem i pewnosc ze juz wiecej sie nie złamie...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 29 października 2016, 16:42 
Porucznik
Porucznik

Nie po to kupuje by potem przerabiać jak nie umieją robić sprzętu to niech się za to nie biorą. Ja się podaje albo wymiana na mr2 albo zwrot kasy. Nie będę polecał sprzętu który wiecznie się psuje. Wolę dopłacić i kupić coś solidnego. Zobaczymy co mi odpisza producenci......

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 29 października 2016, 16:52 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

rozumiem cie , pospawałem ale nie napisałem ze przysłali mi nowy cały kpl. podłokietnik , elektronika itd... czylie miałem .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 29 października 2016, 17:16 
Generał Brygady
Generał Brygady

Ja swojego MR2 już pogoniłem. Szybki i głęboki jak diabeł, ale co z tego skoro te plastiki wołają o pomstę do nieba. Jeżeli chodzi o jakość wykonania, to względem MR1 jest kolosalna poprawa w konstrukcji cewki. Katowałem go kilka razy na wysokim ściernisku i nic złego się nie działo, więc można mieć pewność że na płaskim będzie się trzymać jak trzeba. Tylko że cała reszta wygląda identycznie jak w MR1 - trzeszcząca sztyca, niepewny podłokietnik, klapka od baterii jak w chińskim samochodziku za 29 zł... Ciekawy jestem co się stanie z tymi wykrywaczami jak ludziom się gwarancje pokończą.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 9 listopada 2016, 22:51 
Porucznik
Porucznik

Ja jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony.
Po tym wszystkim co się stało i tylu awariach napisałem ze chciałbym zwrot pieniędzy lub mr2. Po cichu liczyłem na elektronikę od mr2. Oni serwis makro mnie zaskoczył dostałem dziś paczkę. Zaglądam A tam kompletny nowiuski makro racer 2. Z całym osprzętem i nowa gwarancja :)
Przeprosili mnie ze jak ostatnio rok temu pękła mi sztyca to musiałem wysłać go do Niemiec gdzie dali mi stary zamiennik. Łącznie 4 cewki i 2 razy pękła elektronika.
W ramach gwarancji dostałem nowiusk MR2 oby kazdy producent mial taki serwis

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 28 listopada 2016, 22:30 
Plutonowy
Plutonowy

A tymczasem:
http://md-arena.com/makro-racer-3-podvo ... provodnoj/

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 3 grudnia 2016, 15:17 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Witajcie.Mam pytanko.Z czego dorabialiście nową rurkę do makro bo spawanie niewiele pewnie daje?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 3 grudnia 2016, 15:48 
Starszy Plutonowy
Starszy Plutonowy

pajos napisał(a):
Witajcie.Mam pytanko.Z czego dorabialiście nową rurkę do makro bo spawanie niewiele pewnie daje?

kolego ja chyba jako pierwszy własnie zmieniłem rurke poniewaz spawałem kilka razy i nic , wkładałem w srodek tez aluminiowa i spawana tez nic, wiec kupiłem w necie rurke z kwasowke i kolanka 2 szt zeby zrobic ,,S,, ponewaz kwasowke ciezko wygiąc w ... i to tyle... Rurka musi byc w takich rozmiarach jak org.. czyli 22 mm. i wazna srednica chyba 19 mm. o ile pamietam ... ale lepiej zmierzyc.. i to tyle./. Potem tylko otworki wg. org. i zamiana alu na nowa kwasową..

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 3 grudnia 2016, 18:01 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

No i to by było bardzo dobre rozwiązanie bo pospawam sobie sam.Duża różnica w wadze jest? Zastanawiałem się jeszcze nad miedzią

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 375 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]