Taktyk napisał(a):
Tak na zimno.
Jest zima to musi być zimno ;-)
Cytuj:
Staram się pisać obiektywnie
Twoje wypowiedzi tutaj jak i na innych forach (szczególnie na forum Sprzęt Poszukiwawczy, są zaprzeczeniem obiektywności. Tam już się zrobił istny poligon dla "garażowych dziadków" i dziwię się że wypowiadają się tam jeszcze osoby z dużym pojęciem. Negowany jest każdy sprzęt, nowy czy stary i w tej pogoni pewnie niebawem przez pomyłkę ktoś zmiesza z błotem z automatu jakiś wykrywacz który sam właśnie wyprodukował :1
Cytuj:
potrafię docenić Whitesa i jak widzę, że ktoś zrzyna ze starych rozwiązań (tak jak makro) no to muszę o tym napisać. I mało mnie obchodzi, kto i co o tym myśli.
To na szczęście działa w obie strony i ludzie już się tak nie absorbują lobbystycznymi zagrywkami, budzą się z zimowego snu ;-)
Cytuj:
Fakt, że wykrywacz rozpada się w rękach przemilczę.
Przemilczany to został przypadkiem mój poprzedni post ;-) A mając świadomość jakie "markowe" sprzęty rozpadają się w rękach zaraz po wyjęciu z pudełka czy po uruchomieniu to jest warte przemilczenia :usta
I aby nikt mi nie zarzucił stronniczości - nie jestem wielki fanem nokta/makro, mam zastrzeżenia i obecnie wole wypusty bułgarsko/rosyjskie. Ale wieszanie psów na tej firmie po jednej serii wadliwych sztyc to jakieś kuriozum. Można przytoczyć masę lepszych przypadków bardziej popularnych wykrywaczy ale lobby działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam
Marcin