Taktyk napisał(a):
Saku jako dystrybutor Makro Twoje opinie są chyba tak samo wiarygodne jak opinie prezesa podczas dzisiejszej sytuacji w sejmie.. To po pierwsze.
Rada jest taka: wsłuchaj się w opinie użytkowników, którym tureckie detektory, będące układową kopią whitesa, co już wykazałem, łamią się na przysłowiowym kolanie.
I raczej odpuść sobie wycieczki w moim kierunku, bo nie mam czasu i ochoty, żeby udowadniać, ze turecki sprzęt, który reklamujesz i sprzedajesz, wart jest przysłowiowego funta kłaków. Ale jak chcesz, to mogę merytorycznie bardziej rozwinąć wątek kopiowania przez Makro rozwiązań, które są od 10 lat są na rynku? TAK?
TAKTYK
Ziewając
Po pierwsze to jestem dystrybutorem/dealerem rownież innych marek i nie mam klapek na oczach skierowanych tylko na jeden
swój wypust. I nic tu nie reklamuję, chyba nie wiesz czym jest reklama. Za to widze sporo auto antyreklamy z Twojej strony niestety. I moje wypowiedzi nie uczynią tych sprzętów ani lepszymi ani gorszymi, jestem świadomy pewnych niedociągnięć, ale nie podoba mi się ich potęgowanie, szczególnie przez osobę świadomą licznych wad bardziej popularnych marek i zarabiających właśnie na nich. Po drugie jestem przede wszystkim poszukiwaczem i zdarza mi się nawet rocznie wyjść w teren około 100 razy. Więc nie teoretyzuje jak inni którzy jedynie oderwą się od komputera jak ich teściowa zabierze na opieńki, a takich geniuszy mamy sporo.
Po trzecie nie radź mi wsłuchiwania się w rady użytkowników bo jak ktoś miał jakiś problem z makro to zazwyczaj wszystko było rozwiązywane w 2-3 dni a nie w 2-3 miesiące jak u niektórych. Po czwarte miło by mi było jak byś się odniósl do mojego pytania które jakoś Ci umknęło. TYK! ;-)
Ps. Nie pisz mi o odpuszczaniu wycieczek w Twoim kierunku bo nie mam nic do Ciebie osobiscie
Saku